MIRELA PRISELAC REMI:

Moj dečko je strahovito seksi

11.11.2010 u 14:01

Bionic
Reading

Mlada glazbenica i pjevačica hip hop benda Elemental otkrila je za Sexpresso zašto je ofarbala kosu u plavo, kakav joj je bio prvi seks, gdje najviše voli voditi ljubav, ali i koliko često to radi

Muškarci mi uopće ne ulijeću, vodim život časne sestre, tvrdi Remi. Zgodna pjevačica je u dugoj vezi i priznaje da ima sreću što joj je dečko i nakon toliko vremena još uvijek strahovito seksi pa je i dalje jako privlači. Zbog toga joj, kaže, nije potrebna dodatna stimulacija u krevetu.

Priznaje da se nikad nije snimala tijekom 'akcije', ali i da nikad nije pokušala osvježiti seksualni život nekakvim seksi uniformama, no ako to ikad bude napravila, otkriva da će to biti uniforma profesorice.

Remi kaže da su je nekad palile 'aktivnosti' na otvorenom, a da danas preferira činiti to unutar četiri zida. Prije je, kaže, brijala na tehniku i bila na strani muškaraca s kratkim pričama, dok je danas više za romane.

Kakvi je muškarci privlače, a kakvi odbijaju te kakvo je bilo njezino prvo seksualno iskustvo, pogledajte u videoprilogu.