RAZMAŽENI KATY I JOHN

Mogu li zvijezde imati bizarnije zahtjeve od ovih?

27.12.2013 u 09:17

Bionic
Reading

Aparat za kavu, ogromno zrcalo, poseban viski, šest vrsta pića, samo su neki od zahtjeva koji se moraju ispuniti slavnom paru Katy Perry i Johnu Mayeru

Oboje su slavne pop zvijezde, no njihovi su zahtjevi poput najrazmaženijih diva. Katy Perry John Mayer inzistiraju na VIP tretmanu i na svakom mjestu moraju im se ispuniti njihove 'male' želje.

Časopis Life&Style piše kako John u svojoj garderobi zahtijeva bocu viskija Laguvulin 16 koji opisuje kao 'ukusan, čudesan otrov', bočice vode, sokove te voće na pladnju.

No to nije ništa u usporedbi s Katy koja u svakoj hotelskoj sobi ili iza pozornice traži 20 vrsta grickalica i poseban umak, šest vrsta napitaka, redateljski stolac, aparat za kavu i zrcalo u određenoj visini. Također zahtijeva aparat za kavu Keurig ili Nespresso, kriške sušenog manga, dvije vrste humusa, zeleni čaj i onaj od kamilice, bademovo mlijeko i tortilje od sjemenki lana.


'John i Katy dobit će VIP tretman svugdje', piše Life&Style. 'Uvijek imaju isti popis za TV emisije, backstage i hotelske sobe. Apartman u hotelu Carlyle u New Yorku za vrijeme njihova boravka bio je jedan od najljepših. Stajao je oko 5.000 dolara na noć.'