NAUČILA LEKCIJU

Modni zaokret prve dame: Melania Trump u ležernoj haljini i cipelama s jedva vidljivim potpeticama dijelila poklone herojima

  • Autor: I. B. T.
  • Zadnja izmjena 20.07.2020 16:48
  • Objavljeno 20.07.2020 u 10:53
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia

Melania Trump je imala pune ruke posla tijekom posjeta vatrogascima, medicinskom osoblju i policajcima kojima je podijelila perive zaštitne maske, dezinficijense i ručak kao znak zahvale za njihov rad i zalaganje za dobrobit svih građana u ovo vrijeme pandemije. Umjesto u elegantnoj haljini i vrtoglavim potpeticama, iz kojih se proteklih gotovo četiri godine mandata doslovno ne skida, lijepa Slovenka je naučila na prethodnim greškama te se ovog puta odlučila za ležerno izdanje

Tijekom prijašnjh godina Melania Trump je imala niz modnih gafova koje joj je javnost zamjerila. Najzapamćeniji gaf zasigurno je onaj koji je prva dama Amerike napravila tijekom posjete djeci migrantima na granici s Meksikom, kada je nosila jaknu s natpisom 'Zaista me nije briga, a tebe?', kao i onaj put kad je u kolovozu 2017. posjetila razrušeni Houston nakon uragana Harvey, kada se ulicama prešetavala u vrtoglavim potpeticama.

Spomenuti gafovi poslužili su kao dobra lekcija lijepoj Slovenki koja s predsjednikom Donaldom Trumpom ima 14-godišnjeg sina Barrona. Tijekom posljednjeg službenog angažmana prvoj dami nije palo na pamet da ponovi istu grešku.

Melania Trump

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia

50-godišnja prva dama posjetila je bolnicu te vatrogasnu i policijsku postaju gdje je osoblju podijelila pakete pomoći kao znak zahvale za njihov predan rad, a za tu je prigodu odjenula ležernu plavu košulju-haljinu ravnog midi kroja, koju je, umjesto s vrtoglavim štiklama, uskladila s bijelim cipelama s jedva vidljivom kitten petom od jednog centimetra.

Melania Trump

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia

Melania, koja sama financira sve svoje stajlinge, vremenom je naučila kako odjevne kombinacije uskladiti s prigodom. Potpuno je očekivano da za važna politička primanja i večere prva dama odjene elegantne haljine, dok je normalno da za neke ležernije prigode poput sadnje drveća ili sportska događanja odjene traperice i balerinke ili čak tenisice.