ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Modni profil horoskopskog znaka - Vaga

05.10.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Svi se, bez obzira na to vjeruju li u horoskop ili ne, moraju složiti da je zabavno tu i tamo pročitati što zvijezde otkrivaju o nama. Nalazimo se u razdoblju vladavine Vage koja traje do 22. listopada, a osobe rođene u ovom znaku najčešće su omiljene u društvu zbog svog urođenoga šarma i iznimne komunikativnosti

Vladarica Vage je Venera, planet koji je dobio ime po starorimskoj božici ljubavi i ljepote te zaštitnici umjetnosti. Osobe rođene u ovom znaku društvene su i uvijek dobro raspoložene, drže do svog izgleda, ponašanja i lijepih manira. Osobe rođene u ovom znaku obožavaju luksuzne stvari, a u svemu imaju vrlo visoke kriterije.

Avril Lavigne

Žene Vage lijepe su i elegantne, uvijek u potrazi za savršenim skladom. Njihova je odjeća uvijek ženstvena uz promišljeno odabrane modne detalje.

Graciozne i neodoljive, Vage plijene pozornost svojim nepogrešivim smislom za modu. Bez obzira na to vole li damski stil ili način odijevanja inspiriranim rockom poput kanadske pjevačice Avril Lavigne ili uvijek dotjerane Gwen Stefani koje su rođene u ovom astroznaku, zajedničko im je to da vole modu i znaju se lijepo i ukusno odjenuti naglasivši pritom ono što je najljepše na njima.

Pripadnici ovoga znaka nikad neće izabrati nešto što je pretjerano, ali s druge strane nikad neće na sebe staviti ni nešto što je skromno ili neugledno. Vage znaju točno kako i koliko treba da bi se ostavio dojam. Prate trendove iako nikad neće odabrati nešto što nije prošlo jak estetski sud. Bitno im je da izgledaju seksi i glamurozno.

Avril Lavigne, 26-godišnja kanadska pop pjevačica koja se proslavila hitovima 'Complicated', 'Sk8er Boi', 'Don't Tell Me' i 'Girlfriend', ne krije da voli modu pa nikoga nije iznenadilo kad se odvažila pokrenuti vlastitu modnu liniju nazvanu Abbey Dawn koja je postala veliki hit među njezinim fanovima. 'Prije sam se oblačila poput dečka. No sve više volim nositi haljine i štikle. Odrastam i ja. Uvijek sam voljela modu, a otkad sam pokrenula modnu kolekciju Abbey Dawn, još više me zanima', kaže Avril dodavši da inspiraciju pronalazi u svom stilu.

'Volim rokerski stil, ali sa ženstvenijim detaljima. Otkrila sam svoju žensku stranu. Zbilja uživam u modi', rekla je Avril koja je dosad na tržište izbacila tri mirisa sa svojim potpisom (Black Star, Forbidden Rose i Wild Rose).

Pripadnici ovoga znaka vole svilu, pamuk, lan i ostale prirodne materijale. Naročito im se sviđaju nježne jesenje boje, boja meda, starog zlata… Te boje često znaju spajati s crnom, jer im to najbolje pristaje. Vage vole nježne boje jeseni, boju meda, starog zlata, mahovine, dakle ništa prenapadno ili prekričavo. Vage vole slatkaste mirise, no decentne i odmjerene, a često im se sviđa i mirisna nota ruže.
Kad je riječ o kosi, Vage vole lepršave i ženstvene frizure, a ako imaju dugu kosu, pomno je njeguju ne štedeći na preparatima. Make-up im je gotovo uvijek bez greške, jer Vage vole sklad i ravnotežu u svemu u životu, pa tako i kad se radi o izgledu.

Vladajući planet: Venera
Element: zrak
Dragi kamen: safir
Vole: eleganciju, ukrase
Najbolje se slažu s: Blizancima i Vodenjacima
Suprotan znak: Ovan
Ne vole: nepravdu, glasne i nepristojne ljude

Slavne Vage: Avril Lavigne, Zac Efron, Hilary Duff, Rachel McAdams, Will Smith, Eminem, Usher, Gwen Stefani, Bruce Springsteen, Snoop Dog, bubnjar benda Motley Crue Tommy Lee, Ashlee Simpson, Sting, John Mayer, Matt Damon, Alicia Silverstone, Neve Campbell, Hugh Jackman, Gwyneth Paltrow, Monica Bellucci, Viggo Mortensen i dr.