ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Modni profil horoskopskog znaka - Blizanci

02.06.2011 u 12:24

Bionic
Reading

Ušli smo u razdoblje vladavine Blizanaca, komunikativnih horoskopskih šarmera, koje traje do 21. lipnja. Kakav je njihov odnos prema modi i načinu odijevanja, saznajte u našem mjesečnom profilu

Lepršavi i nestalni kakva je njihova nemirna priroda, Blizanci više od svega vole promjene, a uvijek su u potrazi za nečim novim, uzbudljivim i zanimljivijim od onog prije.

Vrlo su vješti su u slaganju boja, a nepogrešivi kad je riječ o modnim detaljima i odjeći kojom će skrenuti pozornost.

Poput svih zračnih znakova, i osobe rođene u znaka Blizanaca vrlo dobro su informirane o modnim strujanjima. Smjelo kombiniraju stilove, no uvijek s puno ukusa. Blizanci najradije odabiru odjeću u svjetlijim nijansama poput ružičaste, žute, narančaste ili svijetloplave.

Ženske pripadnice ovog znaka vrlo su erotične i ženstvene, ali na pomalo šaljiv način, pa ćete Blizanku često moći vidjeti u ludoj majici s neobičnim printom ili otkačenoj minici upečatljivog uzorka.

Mnogo im znače detalji - torbice, marame, naočale, trendinakit i cipele. Nemaju neki određeni stil - bitno je da je moderno i da ne izgledaju dosadno.

Prava predstavnica svog astro znaka Angelina Jolie utjelovljenje je klasične elegancije, koju upotpunjuje raskošnim komadima nakita. Ona se vodi onim starim pravilom - ni previše ni premalo. I u svemu izgleda zanosno.

Blizanci se često ponose svojim rukama i naglasak stavljaju na neobične rukave, a nerijetko čak i zimi nose majice kratkih rukava. Njihovi modni odabiri često su predmet mnogih pohvala jer imaju smisla za modu. Veliki su perfekcionisti i sve na njima od glave do pete mora biti usklađeno.

Pravi su modni vizionari i često nose odjeću koja će biti hit tek sljedeće godine. Vole lijepe, ali neobične stvari. Smjelo nose stvari koje rijetko tko ima hrabrosti nositi i odlično im stoje. Nikad se ne povode trendovima jer su oni ispred njih.

Osobe rođene u znaku Blizanaca lude su za parfemima i nerijetko iza njih ostaje oblak mirisa. Vole osvježavajuće mirise (lavanda, menta, limeta, mandarina, korijander, naranča, limun, grejp), a obzirom da vole pratiti trenove uvijek nose hit parfeme. Kad je pak riječ o frizurama, ne libe se eksperimentirati s duljinama, stilovima i bojama te vole isprobavati najnovija sredstva za njegu kose me gledajući pritom na cijenu. Vole šiške, no uglavnom zadržavaju lepršav i prirodan izgled kose. Često preferiraju svjetlije tonove kose, a bez obzira na godine, uvijek će se radije odlučiti za neku mladenačku frizuru.

Vladajući planet: Merkur

Vrline: snalažljivost, inteligencija

Mane: povodljivost, nestalnost

Slažu se s: Vagama, Vodenjacima i Blizancima

Ne slažu se s: Jarcima i Škorpionima

Poznati rođeni u znaka Blizanaca: Natalie Portman, Chris Colfer (serija 'Glee'), Bar Refaeli, Shia LeBeouf, Carey Mulligan, Johnny Depp, Nicole Kidman, Colin Farrell, Angelina Jolie, Helena Bonham Carter, Hugh Laurie, Wentworth Miller, Courteney Cox, Juliette Lewis, Ashley i Mary-Kate Olsen, Adriana Lima, Heidi Klum, Naomi Campbell, pjevačice Lauryn Hill, Alanis Morissette i Kylie Minogue, Lenny Kravitz, Ana Kurnjikova i dr.