SPORTSKA ELEGANCIJA

Modni pogodak: Melania Trump izgleda bez greške u kultnim tenisicama

29.06.2018 u 14:27

Bionic
Reading

Tjedan dana nakon što je izbio veliki skandal oko nes(p)retnog odabira jakne s natpisom 'I don't really care, do u?' ('Mene zbilja nije briga. A vas?') koju je Melania Trump nosila prilikom posjeta centra za djecu imigranata na meksičkoj granici što je izazvalo burne reakcije u medijima, prva dama Amerike ovoga se puta odlučila igrati na sigurno

Gospođa Trump ovoga je puta ozloglašenu military jaknu s potpisom popularnog high street brenda Zara ostavila kod kuće!

Prilikom posjete centrima za imigrante na granici s Meksikom, u Tucsonu i Phoenixu, lijepa je Slovenka minimalno modno riskirala.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Crno-bijela kombinacija bezvremenski je modni klasik pa je i 48-godišnja brineta rođena u Sevnici, mudro uparila elegantne bijele hlače širih nogavica ukrašenih dekorativnom tankom crnom crtom, usku crnu majicu koja prati liniju tijela i kultne bijele tenisice, model Stan Smith (Adidas) kojem već neko vrijeme ne mogu odoljeti fashionistice poput Victorije Beckham ili švedske princeze Victorije.

Jednostavan stajling upotpunila je sunčanim naočalima velikih okvira i kosom stiliziranom u nježne valove.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Inače, zbog afere s jaknom prigodno prozvanom 'Jacketgate' u jednom se trenutku morao oglasiti i predsjednik SAD-a poručivši putem Twittera kako je sporna poruka na leđima zelene parke bila namijenjena upravo medijima u koje se njegova cijela obitelj razočarala.

  • +14
Melania Trump i kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

''Mene zbilja nije briga. Vas?’ natpis na Melanijinoj jakni odnosi se na medije koji lansiraju lažne vijesti. Melania je na svojoj koži iskusila koliko su oni neiskreni i zato joj više zbilja nije stalo', pisalo je u toj objavi.