MADALINA GHENEA

Fatalna Rumunjka osvanula s novim imidžom i zablistala u raskošnoj haljini

10.11.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Uz bok holivudskim zvijezdama poput Adama Drivera i Salme Hayek, crvenim tepihom u Londonu sinoć je prošetala i fatalna Rumunjka Madalina Ghenea. Njezinu ljepotu godinama uspređuju s onom talijanske dive Sophije Loren, a upravo nju utjelovljuje u filmu o modnoj dinastiji Gucci

Film 'House of Gucci' Ridleyja Scoota sinoć je imao svečanu premijeru u Londonu, a priliku da se prošeta crvenim tepihom u britanskoj prijestolnici iskoristila je zvijezda filma, Rumunjka Madalina Ghenea.

I dok je većina protagonista filma na premijeru stigla prigodno odjevena u kreacije s potpisom talijanske kuće Gucci, atraktivna Rumunjka odlučila se za haljinu s potpisom dizajnera Jeremyja Scotta na čelu modnog brenda Moschino.

  • +6
Madalina Ghenea Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Korzetne podstave i dramatičnog donjeg dijela, spomenuta haljina posebno je naglasla figuru 34- godišnje ljepotice koja je londonsku premijeru filma iskoristila i za predstavljanje novog imidža.

MODEL ZA JEDNU NOĆ

Gucci priredio modni spektakl u Hollywoodu, a svu pozornost na reviji ukrao je Kevin iz 'Sam u kući'

Pogledaj galeriju

Svoju smeđu kosu Madalina je odlučila značajno posvijetliti postavši zanosna plavuša, a svoje glamurozno izdanje istaknula je blještavim naušnicama.