MARGOT ROBBIE

Modni kiks: Ona je zaista prelijepa, ali to se ne bi moglo reći za njezin stajling

29.04.2019 u 14:00

Bionic
Reading

Zgodna Australka Margot Robbie slovi kao jedna od najljepših glumica u Hollywoodu s odličnim osjećajem za modu no mnoge je razočarao njezin odabir premijeri filma 'Dreamland' na filmskom festivalu Tribeca koji se ovih dana održava u New Yorku

Najljepša holivudska plavuša obično plijeni pozornost svojim elegantnim modnim odabirima pa su se modni znalci neugodno iznenadili vidjevši je u čipkastom kombinezonu.

Čipka je sama po sebi vrlo riskantan modni odabir i stilisti obično savjetuju kako je se treba dozirati u minimalnim količinama. Kombinezon koji je u cijelosti načinjen od ove tkanine zbilja je teško isfurati - možda bi bolje rješenje bio samo top u kombinaciji s crnim hlačama, ali što je tu je...

  • +21
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna glumica koju smo vidjeli u filmovima 'Vuk s Wallstreeta', 'Suicide Squad' i 'I, Tonya', željela je igrati na kartu seksepila, no to joj, baš i nije pošlo za rukom.

Čudni kombinezon upotpunila je s još jednim nespretno odabranim komadom: kardiganom od čupavog pletiva. A ostatak stajlinga upotpunila je platforma štiklama i remenom.

  • +14
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, nedavno je glumica s pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom Tomom Ackerleyjem na odmoru u blizini oceana.

'Kakva uživancija', napisala je pored objave.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par se upoznao 2014. na setu 'Suite Francaise' gdje je prelijepa Australka igrala Celine, a vjenčali su se dvije godine kasnije.

Ljepoticu ćemo iduće godine vidjeti i u filmu 'Birds of Prey', sequelu hit filma Suicide Squad gdje njezin lik Harley Quinn ima središnju ulogu kao i u dugoočekivanom filmu 'Once Upon A Time In Hollywood' Quentina Tarantina.