TRENDI TORBA

Modni iskorak analitičara Šantića na Pantovčaku

27.02.2015 u 13:54

Bionic
Reading

Kolinda Grabar Kitarović primila je jučer hrvatske ekonomske analitičare te s njima razgovarala o trenutačnom gospodarskom stanju u Hrvatskoj, ali iako je predsjednica bila jedina žena na tom skupu, u modnom smislu svu je pažnju ukrao Zdeslav Šantić

Modni iskorak Zdeslava Šantića na razgovoru kod predsjednice Grabar Kitarović neke je zaintrigirao i više od teme sastanka.

Šantić je uz ostale ugledne ekonomske analitičare pozirao s predsjednicom i istaknuo se torbom koja je u drugim zemljama zapravo odavno stara vijest i nema ništa neuobičajeno da muškarci nose nešto više od klasične poslovne aktovke s kopčom, na kakve su navikle neke prijašnje generacije.

Štoviše, novi naraštaji mladih poslovnih muškaraca itekako znaju da će im takve torbe biti i praktične, a odlično izgledaju uz odijelo.

Osim toga, velike torbe s ručkama strani celebovi nose već godinama. Slavni nogometaš David Beckham često je viđen s raznim modelima većih torbi i za razne prilike, od kombinacije u trapericama pa do finih odijela, a to zaista nikoga ne treba čuditi s obzirom na to da voli modu, ali mu je i supruga slavna dizajnerica Victoria.

Jednako tako, reper Kanye West i sam se nedavno bacio u modne vode, a često se piše kako rado organizira ormar supruzi Kim Kardashian. Lomitelj srdaca teen djevojaka Harry Styles također nije propustio biti in  velikom torbom, baš kao ni pjevač John Mayer ili jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu Hugh Jackman. Dakle, odbacite starinske stereotipe kao što je i Zdeslav Šantić i prepustite se trendovima koji vam se sviđaju.