LOGIČAN ODABIR

Modni insajderi otkrili tko će dizajnirati vjenčanicu Meghan Markle

06.04.2018 u 22:21

Bionic
Reading

Unatoč prvom mjestu koje je na kladionicama odnijela modna kuća Ralph & Russo, modni insajderi tvrde da znaju tko je dobio čast dizajnirati vjenčanicu za Meghan Markle koja će zajedno s princom Harryjem 19. svibnja stati pred oltar. Iako je ime dizajnera još uvijek tajna, nedavna informacija koja je izašla u javnost upućuje na Erdema Moralioglua

Nakon brojnih nagađanja o tome tko bi mogao dizajnirati vjenčanicu Meghan Markle, modni insajderi pokazuju prstom na jedan modni brend i tvrde kako su gotovo sigurni u svoje tvrdnje. Prema njihovom mišljenju ta bi čast mogla pripasti britanskom brendu Erdem, koji je prošle godine ostvario suradnju s H&M-om, što je po mišljenju mnogih jedna od dosad najboljih suradnji popularnog high street brenda.

Razlog njihovih nagađanja je taj što je popularni luksuzni brend obznanio da proširuje svoj stručni tim za odnose s javnošću. Omiljeni dizajner Meghanine buduće šogorice, Kate Middleton, i brojnih slavnih ljepotica poput Alexe Chung, Jessice Chastain i Lily James, u svoj je tim doveo PR stručnjaka koji će biti na raspolaganju za sva medijska pitanja.

  • +60
Poznati na predstavljanju kolekcije Erdem za H&M Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Ovo bi pojačanje u Erdemu moglo biti razlog sklopnjenom dogovoru između britanske mode kuće i Buckinghamske palače, obzirom da će, nakon što se objavi dizajner vjenčanice, u Erdem pristizati pitanja sa svih strana.

Kanadski dizajner turskih korijena, Erdem Moralioglu, koji je 2005. godine osnovao Erdem, bio bi i više nego prikladan odabir buduće vojvotkinje od Sussexa, obzirom da je lijepa Meghan dugi niz godina provela živeći i radeći u Torontu, gdje je snimala seriju 'Suits'.

Lijepa glumica nosila je Erdem tijekom gostovanja na vjenčanju Harryjevog prijatelja na Jamajci, a kreacije s potpisom kanadskog dizajnera obožavaju i njezine kraljevske kolegice. Princeza Eugenie nosila je Erdem na službenim zaručničkim fotografijama objavljenima ranije ove godine, dok je Kate Middleton tijekom službenog posjeta Švedskoj potkraj siječnja odabrala Erdemovu plavu haljinu od baršuna.

  • +9
Kate Middleton u Stockholmu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Erdemove ženstvene kreacije ukrašene čipkom nedvojbeno bi bile odličan odabir za kraljevsko vjenčanje koje će 19. svibnja pomno pratiti cijeli svijet.

Meghan je već ranije dala naslutiti kako bi mogla izgledati njezina vjenčanica, opisavši svoju idealnu vjenčanicu kao 'jednostavnu i klasičnu s modernim zaokretom', dodavši kako joj je omiljena vjenčanica svih vremena ona koju je Carolyn Bessette-Kennedy nosila na dan svog vjenčanja 1996. godine.

Icono de estilo #carolynbessettekennedy en su vestido de novia por @narciso_rodriguez #bridalgown

A post shared by Reforma Moda! (@modareforma) on

'Osobno preferiram vjenčanice koje su drugačije i pomalo romantične', izjavila je Meghan Markle za Glamour kada su ju upitali hoće li njezina vjenčanica izgledati nalik Anne Barge haljini koju je nosila u seriji 'Suits'.

Osim Erdema, visoko kotiraju i modne kuće Ralph & Russo, Roland Mouret i Victoria Beckham.

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia