MOŽE LI BIZARNIJE?

Modni horor: Ove su traperice izazvale bijes javnosti

26.04.2017 u 12:04

Bionic
Reading

Iako se traperice s velikim prorezima smatraju kontroverznim trendom jer mnogi ne mogu pojmiti činjenicu da je netko spreman investirati u uništenu odjeću, američki lanac luksuznih robnih kuća Nordstrom otišao je korak dalje predstavivši novi apsurdan model traperica

Na službenim stranicama robne kuće Nordstrom u ponudi su se tako pojavile traperice dizajnerskog brenda PRPS po cijeni višoj od tri tisuće kuna s detaljima umjetnog blata na nogavicama.

Kako se ističe u opisu ovog osebujnog modela, 'ovaj udoban model simbolizira robusnu radnu odjeću americana i naporan rad s prigušenim blatnim premazom koji pokazuje da se ne bojite zasukati rukave i uprljati'.

Kao što se moglo i očekivati, ove trapke proizvedene u Portugalu uspjele su već proizvesti negativne reakcije javnosti na društvenim mrežama.

Komentar o prodaji kontroverznog modela traperica imao je i Mike Rowe, domaćin serije 'Prljavi poslovi' na Discovery Channelu koji je podužom objavom na Facebooku oštro osudio potez luksuzne robne kuće.

Ovo, međutim, nisu prve traperice koje su izazvale sprdnju na internetu. Britanski high street brend Topshop nedavno je privukao pozornost javnosti zbog lansiranja potpuno prozirnih traperica i modela kroja mom s bizarnim prorezima na koljenima prekrivenim prozirnim PVC-om.

Uz britanski Topshop, francuski brend Vetements nedavno je uspio uzburkati javnost prerađenim levisicama s patentnim zatvaračima na stražnjici koje koštaju oko 13 tisuća kuna.