FASHION GURU:

Modni čušpajz nije progutao Antoniju Blaće, izgleda odlično

09.12.2016 u 11:34

Bionic
Reading

Slavljenički stoti broj časopisa Ljepota i zdravlje okupio je brojna poznata lica s naše društvene scene, a u moru modnih pogodaka i promašaja istaknule su se dvije lijepe Dalmatinke Antonija Blaće i Jelena Rozga koje su svojim elegantnim i odmjerenim odabirima zasjenile ostale uzvanice. S tim se složio i naš dežurni modni kritičar Fashion Guru koji je zaključio da je nakon niza modnih katastrofa Blaće konačno pokazala jednostavan i dobar stajling, baš kao i kraljica estrade Jelena Rozga

Konačno smo dočekali da dvije naše poznate Dalmatinke, Antonija Blaće i Jelena Rozga, vidimo u istom danu u dobrim izdanjima. Ne nedavnom događaju pojavile su se obje i pokazala jedan drugačiji stil.

OK, tu ipak prvenstveno mislim na Blaće koja je ugodno iznenadila makeupom i elegantnom crnom kombinacijom i to, vjerujem, ne samo mene nego i ostale prisutne, pogotovo kad vidim da je na tom eventu bio poveći modni čušpajz

Kad se sjetim koliko je modnih katastrofa znala imala, ovaj zimski look u crnoj boji spada u jedno od njenih boljih izdanja.

Kraljica estrade, naša plavojka Rozgica odlučila se pojaviti u već viđenom modelu haljine. No mora se priznati da je svojim elegantnim stajlingom dala jednostavan, ali stilski ipak jako dobar obol tom događaju.



Jelena Rozga


Antonija Blaće