CRNA ELEGANCIJA

Modna jednostavnost ponekad je najbolje rješenje, a ona je dokaz

05.06.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Zvijezde novog filma 'X-Men: Dark Phoenix' na čelu s oskarovskom Jennifer Lawrence nazočili su svečanoj premijeri filma u Los Angelesu. I dok su slavne superjunakinje mahom odabrale blještave kreacije, zvijezda filmske franšize 'Igra gladi' dokazala je da su jednostavna modna rješenja ponekad najbolja

Slavna 28- godišnja oskarovka Jennifer Lawrence već neko vrijeme nastupa kao zaštitno lice modne kuće Dior, a na crvenom tepihu premijere novog filma iz Marvelove franšize plijenila je pozornost u jednostavnom, no ništa manje efektnom modelu crne haljine s potpisom ovog slavnog francuskog brenda.

Laskave siluete i s V-izrezom dekoltea, Jennifer je navedenu kreaciju dodatno istaknula detaljem tankog crnog remena, dok se po pitanju nakita odlučila za efektnu dijamantnu ogrlicu i pripadajuću narukvicu.

  • +3
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naizgled jednostavno izdanje, slavna oskarovka učinila je dodatno glamuroznim s make-upom u brončanim tonovima za koji je zaslužan vizažist Hung Vanngo, dok je frizerska stilistica Jenny Cho njezinu plavu kosu predstavila u valovitoj formi neuredne punđe s naglašenim pramenovima.

Posljednjih tjedana Jennifer, osim premijerom filma 'X-Men: Dark Phoenix', medijske stupce puni zarukama s 33- godišnjim umjetnikom Cookeom Maroneyjem koje su uslijedile nakon sedam mjeseci veze.

Iako su u vezi tek od lipnja prošle godine, kad ju je s 33-godišnjim umjetnikom upoznala prijateljica Laura Simpson, oboje su očito shvatili da je ljubav ona prava i da ne trebaju puno razmišljati o tome. Da je par zaručen, glasnogovornik oskarovke potvrdio je početkom veljače za američki magazin People.

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.