PRAKTIČAN KOMAD

Još uvijek ne znate koji kombinezon odabrati i kako ga nositi? Donosimo dozu inspiracije za sve neodlučne

31.05.2020 u 20:17

Bionic
Reading

Praktični su, udobni, ali i beskrajno chic. Kombinezoni polako, ali sigurno postaju jedan od komada koje svatko ima u ormaru, a ako ste još uvijek među onima koje još nisu pronašle savršen model, inspirirajte se primjerima slavnih dama koje ih nose u svakoj prigodi i s puno samopouzdanja

Da kombinezoni bilježe ogromnu popularnost dovoljno govori podaci koje je prikupila modna platforma Lyst, proteklog mjeseca potraga za njima povećala se za 47 posto, a u fokusu modnih zaljubljenica bili su oni bijele boje.

Kombinezoni su itekako zahvalan odjevni predmet, a pametno odabranim modelom vješto ćete prekriti eventualne nedostatke i istaknuti najbolje od svoje figure.

Mogu biti itekako laskavi, a ako vas još uvijek nismo uvjerili da svoju garderobe obogatite (novim) primjerkom ovog zahvalnog komada odjeće, pustit ćemo da to odrade slavne ljepotice.

  • +13
Kombinezoni na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vjerujemo da vam inspiracije uz ove fotografije neće nedostajati, a kakva je ponuda u trgovinama provjerite u našoj fotogaleriji.

  • +30
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: promo