PRVI ROĐENDAN APLIKACIJE LIDL PLUS

Moderna aplikacija kupcima donosi uštede i brojne pogodnosti

28.01.2022 u 14:34

Bionic
Reading

Lidl Hrvatska prošle je godine u veljači lansirao novu aplikaciju koja je korisnicima omogućila brojne pogodnosti. Ključne funkcionalnosti aplikacije su kuponi s popustima, digitalni računi, lokacije trgovina i njihova radna vremena te informacije o atraktivnim ponudama iz digitalnog letka

Osim kupona, tu su i Lidl Plus ponude koje kupcima donose još više proizvoda po nižim cijenama bez potrebe za aktivacijom kupona. Dovoljno je samo skenirati aplikaciju na blagajni i popust se automatski primjenjuje.

Lidl Plus aplikacija jednostavna je za korištenje, a kupci je mogu instalirati preko Google Play-a, Apple Store-a ili AppGallery-a. Kupac na ovaj način na jednom mjestu može pronaći sve što mu je potrebno za šoping - od planiranja kupnje do zapisa o posljednjoj kupnji. Ono što aplikaciju izdvaja od ostalih je svakako opcija digitalnog računa i prilagođenost korisniku kroz personalizaciju sadržaja.

Novi kuponi dostupni su u aplikaciji svakog ponedjeljka uz poseban dnevni kupon petkom, a već nekoliko dana unaprijed kupci mogu planirati kupovinu zahvaljujući najavi nadolazećih kupona. Sve ovo na pametnom telefonu, jednostavno, praktično i brzo, bez još jedne plastične loyalty kartice u novčaniku. Sve pogodnosti su jasno prikazane unutar aplikacije i mogu se iskoristiti skeniranjem digitalne kartice na blagajni. Kompletna kupnja tada je dostupna na digitalnom računu, što znatno olakšava praćenje kućnog budžeta.

Povodom prvog rođendana aplikacije, Lidl je za svoje kupce priredio nagradnu igru u kojoj može sudjelovati svatko tko u razdoblju od 31.1. do 6.2. skenira Lidl Plus na blagajni prilikom kupnje. Svakoga dana jedan će sretni dobitnik osvojiti Sony Playstation 5 + dvije igre.