ZVIJEZDA CRVENOG TEPIHA

Mladolik izgled Sharon Stone nikog ne ostavlja ravnodušnim

03.11.2016 u 14:57

  • +2

Sharon Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Na tradicionalnu dodjelu nagrada CMA u kolijevci countryja Nashvilleu 58-godišnja diva Sharon Stone stigla je u društvu sestre i sve prisutne oduševila svojim mladolikim izgledom

Holivudska diva Sharon Stone ni u 58. godini ne prestaje oduševljavati svojim urođenom senzualnošću i mladolikim izgledom bez podrške estetskih zahvata i čudnovatih tretmana.

Na dodjelu country nagrada CMA u Nashvilleu holivudska diva pojavila se u društvu sestre Kelly, u haljini kojom je lijepo istaknula liniju. Naizgled jednostavnu crnu haljinu s dubokim V-izrezom u području dekoltea krase svjetlucavi kamenčići koji duž cijele kreacije.

Svečanu kreaciju pažljivo je stilizirala bogato ukrašenim visećim naušnicama i crnom torbicom. Svoju dječački kratku frizuru ovaj je put oblikovala u valovitoj formi te šminkom istaknula oči i u kombinaciji s neutralnim ružem naglasila najbolje od mladolika izgleda.

'Ideja da je biti mlad jedina stvar koja je lijepa i atraktivna jednostavno nije istinita. Ne želim biti ljepotica koja ne stari. Želim biti žena koja izgleda najbolje što može u svojim godinama. Ne trudim se izgledati kao djevojka jer to više nisam. Jako sam sretna zbog toga što sam odrasla žena', svojedobno je izjavila ova holivudska diva.

شارون استون بازيگر ٥٨ ساله در مراسم CMA Awards #sharonstone

Fotografija koju objavljuje @ir.beauty