DEMI LOVATO

Mlada zvijezda ponosno pozirala u bikiniju: 'Ponosna sam na svoj celulit'

06.09.2019 u 12:14

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Demi Lovato ima pune ruke posla oko svog nadolazećeg albuma, ali našla je vremena i za odmor na egzotičnoj destinaciji, bajkovitom otoku Bora Bora

Pjevačica Demi Lovato ponovno je poslala snažnu poruku svojim fanovima. Nekadašnja teen zvijezda koja se godinama borila s oscilacijama u težini, poremećajima u prehrani i problemima s ovisnostima, pokazala je kako izgleda u bikiniju.

'Ovo je moj najveći strah. Moja fotografija u bikiniju bez ikakvih intervencija. I da, mislim da je to celulit na slici. Jednostavno sam već toliko umorna od kritiziranja mog izgleda i fotošopiranja nesavršenosti (da, ostale fotografije koja sam objavila su bile editiran - i zbilja mrzim to što sam napravila, ali to je istina) kako bih ispunila očekivanja drugih što je lijepa, ali to onda nisam ja', napisala je 27-godišnja Amerikanka uz svoju fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Pjevačica i glumica puni baterije na Bora Bori gdje uživa u suncu i kupanju poručila je kako više ne želi živjeti u skladu s očekivanjima drugih i nerealnim standardima ljepote .

  • +4
Demi Lovato Izvor: EPA / Autor: JOSE SENA GOULAO

'Okrećem novu stranicu u životu jer želim biti ono što jesam, a ne samo ispunjavati očekivanja drugih', poručila je ranije 27-godišnjakinja.

Njezina je nefotošopirana fotografija oduševila njezine pratitelje koji nisu štedjeli na komplimentima.

U jednom je pak prijašnjoj objavi Demi poručila hejterima da je prestanu ocjenjivati samo prema kilogramima zbog komentara da se udebljala.

'Puno ljudi temelji svoju ideju o idealnoj težini samo na osnovi mišljenja drugih. To je pogrešno. A i mediji tome puno pomažu. Svi smo mi puno više od koliko kilograma trenutačno imamo', smatra Demi.

Inače, glazbenica je najavila kako radi na novom materijalu. To će biti njezin sedmi album i prvi nakon dvogodišnje stanke.