CHIC GLUMICA

Mlada oskarovka oduševljava ljepotom, ali i stilom

10.03.2016 u 10:18

Bionic
Reading

Priliku da vide najnoviju kolekciju Louisa Vuittona nisu propustile brojne slavne dame, uključujući švedsku glumačku senzaciju i dobitnicu Oscara Aliciju Vikander

Nakon što se slegnula oskarovska prašina švedska glumačka senzacija Alicia Vikander pojavila se na predstavljanju nove kolekcije Louisa Vuittona na pariškom Tjednu mode.

Kao zaštitno lice brenda, Alicia je na predstavljanje revije došla u šik kombinaciji sačinjenoj od crnih hlača do gležnja, trobojne košulje s čipkastom kragnom i color blocking kaputa. Svoj izgled naglasila je sjajnim oksfordicama i torbicom s metalnim remenom ovog brenda.

Ostavljajući kosu nemarno raspuštenom, Alicia se također odlučila za minimalan make-up. Pozirajući i gledajući reviju iz prvog reda, ponovno je predstavila svoju prirodnu ljepotu i znalačko oko za modu.

Uz novu dobitnicu Oscara, na reviji Louisa Vuittona pojavile su se druge dame iz glumačkog svijeta, uključujući Bond djevojku Leu Seydoux i zvijezde poput Jennifer Connelly i Catherine Deneuve.

Za razliku od Alicije, Lea Seydoux odlučila se za seksi izgled koji je postigla odabirom uske haljine koju su ukrašavali upečatljiv zatvarač i raznobojni detalji. Haljinu čiji gornji dio neodoljivo podsjeća na kroj trendovskih bomber jakni Lea je stilizirala uz crnu torbicu Louisa Vuittona i zatvorene cipele na petu s metalnim dodacima. Seksi izgled u ultrakratkoj haljini naglašen je crvenim ružom i valovitom bob frizurom.

Glumica koja rijetko igra na sigurno po pitanju mode definitivno je Jennifer Connelly, a ponovno je oduševila svojim jedinstvenim stilom. Ovaj put Jennifer je zaigrala na futurističku kartu odabravši odvažne komade poput crno-bijelih hlača i bijele jakne s detaljima poput zlatnih gumbi i crnog remena. Kombinaciju inspiriranu znanstvenom fantastikom kompletirala je lakiranim čizmama masivne pete. Naravno, riječ je o komadima iz nove kolekcije Louis Vuittona, koje su uz Jennifer prezentirale brojne poznate dame.

Mlade snage na reviji branile su Selena Gomez, Zendaya Coleman i Sophie Turner. Sve tri djevojke potrudile su se da modno zablistaju odabravši zanimljive i moderne odjevne komade.