„Humanitarni listić u podne“

Mjesec humanosti u Germaniji – svaki listić je dobitan!

03.12.2020 u 12:11

Bionic
Reading

Germania Sport kladionica će u sklopu akcije „Humanitarni listić u podne“ u prosincu donirati najmanje 18.600 kuna jer je ulog od 600 kuna koji dajemo poznatim osobama za tipovanje, ujedno i siguran dobitak

U Germaniji je igra na humanost – siguran dobitak. Ulog od 600 kuna, kojeg Germania svakog dana tijekom cijelog prosinca daje poznatim osobama za odigravanje humanitarnog listića, zajamčeni je dobitak. U prijevodu, svaki „Humanitarni listić u podne“ ovog mjeseca je dobitan i Germania će donirati najmanje 18.600 kuna. Taj iznos će sigurno biti i veći jer su Germanijini gosti humanitarci vrlo često uspješni, poput novinara, publicista i voditelja Ratka Martinovića, koji je zadnjeg dana mjeseca studenog osvojio 5.028 kuna, a po njegovoj želji, donacija ide udruzi Kuća sretnih ciglica – Dom za djecu Slavonski Brod.

Kao i do sada, Germania će dobitke usmjeravati po odabiru gostiju humanitaraca, a odlukom menadžmenta kompanije, humanitarni listići koji ne prođu, imaju dodatnu vrijednost – po 600 kuna svakoga dana ide u poseban fond. Ukupan iznos bit će doniran u humanitarne svrhe na kraju mjeseca i to onima kojima je pomoć itekako potrebna – Klubu roditelja nedonoščadi Palčići.

Novogodišnji praznici su tradicionalno vrijeme darivanja, a tvrtka Germania Sport odlučila je cijeli prosinac proglasiti mjesecom humanosti i tako ispratiti 2020. godinu, u kojoj je zbog pandemije koronavirusa, zajednici potrebna najveća podrška dosad. U teškim vremenima, Germania je pomogla brojnim donacijama. Osim stalne podrške našem zdravstvu, paketa pomoći od 400.000 kuna, donacija voća medicinskim djelatnicima, Germania je nastavila i s brojnim akcijama, poput „Humanitarnog listića u podne“, koji traje od ožujka 2017. godine.

„Već treću godinu na portalu poznata ličnost sastavlja listić u humanitarne svrhe. Ukupno smo u ime naših gostiju humanitaraca donirali 176.916 kuna. Uz njihovu pomoć, pomogli smo institucijama, pojedincima, humanitarnim udrugama i drugima kojima je pomoć potrebna“, rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germania Sport kladionice.

U Germanijinoj akciji gostovali su Miroslav Ćiro Blažević, Andrej Kramarić, Tarik Filipović, Lidija Bačić, Renata Sopek, Mate Bulić, Gordan Giriček, Dean Kotiga, Zdenka Kovačićek i mnogi drugi, neki od njih su pogodili svoje „humanitarce“, ali pojedini nisu uspjeli pa sada u prosincu imaju drugi pokušaj. Jedan od njih je hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Pavlović, koji je nakon prvog promašaja u lipnju 2017. godine, sada u prosincu uspio pogoditi dobitni listić i osvojio je donaciju za udrugu Noinu arku, kojoj će Germania donirati 4.356 kuna.

Mjesec humanosti počeo je 1. prosinca, a sve do 31. prosinca svakog dana u podne, na Germanijaku vas očekuje listić domaće poznate osobe, čiji će ulog i mogući dobitak biti doniran u humanitarne svrhe. U Germaniji je igra na humanost – siguran dobitak!