DONALD TRUMP PRESUDIO

Misici oprostili toples i ostavili krunu

13.05.2009 u 11:16

Bionic
Reading

Do jučer nedopustive, golišave fotke kalifornijske misice čini se ipak nisu toliko grešne da im se ne bi oprostilo. Vlasnik licence izbora za Miss Universe Donald Trump bacio je pogled na njih i zaključio da se zbog tog čina prekrasnoj misici ipak neće oduzeti kruna

Carrie Prejean, aktualna Miss Kalifornije, zadržat će svoju titulu unatoč tome što su svijet obišle njezine fotografije u toplesu, piše celebuzz.com

Na press konferenciji održanoj u New Yorku, Donald Trump, vlasnik licence za izbor za miss Sjedinjenih Država, izjavio je da je pregledao fotografije na kojima je Prejean pozirala u toplesu i našao da su 'sasvim u redu', čak 'uistinu ljupke', pozvavši se i na liberalno 21. stoljeće.

Što je najbitnije, naglasio je da misica nije prekršila nijedan detalj iz ugovora koji je potpisala s organizatorima kao izabrana Miss Kalifornije.

Takva odluka svojevrsni je presedan, budući da se od misica traži da budu oličenje pristojnosti i dostojanstvenosti pa je u to teško uklopiti golišave slike.

Prejean je i prije gologrudih fotografija stvarala kontroverznu sliku o sebi: u javnosti je izjavljivala da je kršćanka koja se protivi gay brakovima, što bi čovjeka navelo na pomisao o njezinoj čednosti.