ŠOK I NEVJERICA

Misice se skinule u toples

18.08.2010 u 10:18

Bionic
Reading

Golotinja je prodrla i u izbor za Miss Universe! Pritom ne mislimo na djevojke u bikinijima, nego na one u toplesu

Svijet je šokiran fotografijama misica koje se natječu za titulu Miss Universe. Naime, djevojke su pristale pozirati u minijaturnim bikinijima, a dvije od njih skinule su se u toples, prekrivši tijelo samo 'body paintom'.

LaToya Woods

Upravo te dvije misice podignule su najviše prašine. Riječ je o misici SAD-a Rimi Fakih te misici Trinidada i Tobaga LaToyi Woods. Za razliku od ostalih djevojaka koje nisu željele skinuti gornji dio bikinija, njih su dvije spremno pozirale u toplesu.

To je jako razljutilo neke od bivših organizatora natjecanja, ali i brojne obožavatelje tog izbora ljepote. Smatraju da takav potez degradira djevojke, kao i cijeli izbor koji slovi kao jedan od najprestižnijih izbora ljepote.

Organizatori ovogodišnjeg izbora za Miss Universe koji je u vlasništvu bogataša Donalda Trumpa ne vide ništa sporno u fotografijama. Kažu da djevojke dolaze iz različitih dijelova svijeta te da je nekima golotinja potpuno normalna.

Inače, izbor za Miss Universe održat će se 23. kolovoza, a mnogi smatraju da su golišave djevojke zapravo smišljena reklama za izbor koji svake godine bilježi sve manju gledanost.