PLAVUŠA UGODNA OKU

Mirna Zidarić otkrila kad nije zadovoljna svojim izgledom

04.10.2012 u 11:02

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, a danas urednica i voditeljica u Sportskoj redakciji HTV-a, Mirna Zidarić otkrila je koliko je zadovoljna svojim izgledom te bez kojih kozmetičkih preparata ne može

Zgodna 42-godišnja sportska novinarka Mirna Zidarić vrlo je ugodna oku kada je gledamo na malim ekranima, ali to nije bez razloga. Mirna itekako brine o svojem izgledu, a posebno joj je važno da joj je kosa njegovana i uredna.

Na pitanje je li uvijek zadovoljna svojim izgledom na TV ekranu, Mirna kaže: 'Naravno da ne, posebno kad mi kosa izmakne kontroli pa svaka vlas ode na svoju stranu. Ili kad zbog loše rasvjete, a nikako zbog umora, burne noći ili godina, podočnjaci dođu do izražaja.'

Ipak, zbog izgleda ne bi otišla pod nož. 'Pomisao na estetsku kirurgiju, ubode ili rezove mi je strahovito odbojna', rekla je Mirna za Gloriju.

Najbolje se opušta smijehom, a liniju održava redovitim vježbom. 'Nakon dugogodišnjeg revnog vježbanja u teretani, zasitila sam se takve rekreacije, pa sam si za kućnu upotrebu kupila TRX trake. Ovjese se za vrata i brojnim se vježbama oblikuje tijelo, a pritom se nesmetano gleda TV. I svako jutro se istežem izvodeći pet tibetanaca', rekla je Mirna.