KRONOLOGIJA LJUBAVI

Mirela i Darijo: Druga šansa spasila vezu iz Ludnice

16.06.2014 u 14:28

Mirela Forić i Darijo Srna

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Darijo Srna i njegova supruga, magistra ekonomije Mirela Forić upoznali su se 2005. u narodnjačkom klubu Ludnica, kada su se i upustili u vezu koja je ubrzo došla svom kraju. No ljubavi su dali drugu šansu...

Darijo Srna i Mirela Forić upoznali su se 2005. u narodnjačkom klubu Ludnica preko Ive i Boška Balabana. Nogometaš i ekonomistica ubrzo su se upustili u avanturu koja nije dugo potrajala. Već godinu dana kasnije, uoči Božića, par je naišao na burno razdoblje koje je završilo prekidom. Mirelu je veoma uzrujao skandal u koji je bio upleten i Darijo. Iako su trebali biti u kampu u Čatežu, Darijo Srna, Ivica Olić i Boško Balaban tulumarili su u narodnjačkom klubu Fontana u Zagrebu u kojem se te noći dogodila pucnjava.

Svojoj su ljubavi dali drugu šansu krajem 2007., a Mirela se ubrzo preselila k njemu u Ukrajinu. Zajedno su otputovali na skijanje u Austriju i ponovno uživali u romantičnim trenucima. Mirela je u međuvremenu magistrirala ekonomiju, a u veljači 2010. objavili su i sretnu vijest o proširenju obitelji. Ubrzo su organizirali vjenčanje - 17. svibnja nogometaš iz Metkovića i plavokosa Zagrepčanka Mirela Forić napravili su intimnu svadbu sa 50-ak uzvanika u Vili Agavi koja se nalazi u sklopu jednog od najljepših dubrovačkih hotela Excelsioru, iz koje se pruža nezaboravan pogled na Stari grad.


Mirelina kuma bila je najbolja prijateljica Lucija Tomić, Srni je kum bio nogometaš Dario Zahora, a za dobro raspoloženje pobrinuli su se Halid Bešlić, Jole i Neda Ukraden. Kada ga je Srna pozvao da mu pjeva na vjenčanju, Halid navodno nije želio naplatiti svoje glazbene usluge, a Darijo mu je tada rekao da 'ni sam ne igra  besplatno'. Uoči vjenčanja proveli su i medeni mjesec, jer se Dario već dan nakon ceremonije morao vratiti nogometnim obvezama.

U srpnju 2010., rodila im se djevojčica Kasja, a Darijo je taj dan odmah stigao iz Ukrajine kako bi vidio svoju princezu, poljubio suprugu i već se drugi dan vratio. Srnin klub odmah im je čestitao. 'Ugodna je vijest u četvrtak, osmog srpnja, došla od obitelji našeg kapetana. Supruga Darija Srne rodila je kćerkicu. Cijela momčad i radna zajednica kluba od srca čestita mladim roditeljima, uz želje za puno zdravlja, mira, topline i blagodati', stajalo je na službenim stranicama ukrajinskog kluba Šahtara.

Sretna obitelj svoj je dom pronašla u Ukrajini, a svaki slobodan trenutak koristi za putovanja. Kada god uhvate vremena, svrate do Mirelina rodnog Zagreba i ne propuštaju susrete s dragim prijateljima. Mirela nije propustila ni odlazak u Brazil gdje trenutačno bodri supruga Darija na SP-u.