NA DODJELI NAGRADA

Milu Horvat u upečatljivoj kreaciji vrtoglavog dekoltea nemoguće je ne primijetiti

20.12.2023 u 22:25

Bionic
Reading

Mila Horvat, voditeljica završne godišnje svečanosti Hrvatskog olimpijskog odbora, Veliki dan hrvatskog sporta, odlučila se za odvažan stajling u kojem je ukrala mnoge poglede

Bivša HRT-ova voditeljica koja je ove godine proslavila 42. rođendan, rado nosi kombinacije koje laskaju njezinoj vitkoj figuri.

Za dodjelu nagrada u zagrebačkom Westinu odlučila se za efektan spoj: dvodijelna haljina načinjena od svjetlucave tkanine s prozirnim detaljima i odvažnim dekolteom istaknula je njezinu figuru, a ovaj je stajling dodatno nadogradila srebrnim sandalama na visoku petu i velikim statement visećim naušnicama.

  • +10
Veliki dan hrvatskog sporta u Westinu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Mila je kosu podignula u trendi visoki rep, dok je dramatičnim make upom istaknula oči.

Jubilarni 30. put Hrvatski olimpijski odbor (HOO) priredio je završnu godišnju svečanost - Veliki dan hrvatskog sporta, s dodjelom nagrada najuspješnijim sportašicama, sportašima i trenerima u godini na izmaku te zaslužnim sportskim dužnosnicima za životno djelo.

Nagrade su podijeljene u 14 kategorija, a dodijeljeno je i nekoliko posebnih priznanja HOO-a.

Džudašica Barbara Matić i tekvondašica Lena Stojković podijelile su naslov najbolje sportašice Hrvatske u predolimpijskoj 2023. godini po izboru Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), dok je kod sportaša laureat strijelac Giovanni Cernogoraz.