FASHION GURU

Milanovićev stajling zasigurno se sviđa desničarima, a Grabar-Kitarović u bijeloj bluzi, trapezicama i s punđom a la Jovanka još bi mogla i proći da nije izvirivao taj produženi dio

  • 31.12.2019 u 12:33

  • Bionic
    Reading

    Prvo televizijsko sučeljavanje drugog kruga predsjedničkih izbora između Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića bilo je dosadnjikavo čak i s modne strane. On je ostao vjeran omiljenoj crno-bijeloj kombinaciji koju je začinio plavom kravatom, dok je Grabar Kitarović u studiju pod teškom rasvjetom bila - u kaputu

    Nažalost, između Kolinde i Zorana nema baš neke prevelike razlike, samo što je on agresivniji, a ona je zgodnija - ona nosi bisere, a oboje ih prosipaju.

    S predsjednicom smo se zabavljali ovih pet godina, koliko kreacijama toliko i izjavama, a ako pobijedi, bit ćemo i dalje prisiljeni gledati njezinu modnu reviju na Pantovčaku. Ako Milanović dobije, možda će nas počastiti nekim drugim stajlingom od bijele košulje i crnog odijela, koje se zasigurno najviše sviđa desničarima.

    • +2
    Duel Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev

    Na jučerašnjoj debati bilo je zabavno gledati jedino to što su stavili na sebe.

    Ona je nakon HTV-a, gdje se zakopčala do grla bolerom, da, dobro ste pročitali - bolero, ovaj put došla u kaputu, da, dobro ste pročitali i vidjeli - to je bio kaput. Ne, to nije produženi sako, to je kaput ispod koljena, za prijelazna razdoblja, a nikako ne za studio pod teškom rasvjetom. Nisam jednom bio u RTL-ovom studiju da znam kakva im je rasvjeta. Još bi njezina kreacija bila i dobra s bijelom bluzom i šal kragnom te trapez hlačama uz klasičnu punđu a la Jovanka da nije izvirivao taj produženi dio.

    Nažalost, modno o napuhnutom Milanoviću ne mogu puno govoriti jer je njegov stil i više nego dosadan. Inače stalno hoda u crno-bijelim kombinacijama, ali ovoga mjeseca uspio je staviti kravatu više od jednog puta, i to plavu. Pretpostavljam da mu je netko rekao da će time možda pridobiti HDZ-ove glasače. Nisam baš siguran u to, ali njegovi savjetnici valjda tako misle.

    Sve u svemu, mora se priznati da je Kolinda oku ugodnija, ako ćemo gledati po vanjskom dojmu. Samo što nitko od nas ne traži lijepe političare, nego pametne. Tako da smo sad u nedoumici što napraviti…

    • +18
    Predizborni duel Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.