BITKA ZA ALEKSANDRA

Milan Popović: 'Od sina ne odustajem'

02.09.2013 u 13:57

Bionic
Reading

Nakon što je srpski Blic objavio kako je Severina Milana Popovića tužila Općinskom građanskom sudu u Zagrebu i da traži da se dijete povjeri na odgoj i čuvanje majci, ali i da ona bude nazočna svim kontaktima na koje otac ima pravo zbog dobrobiti djeteta, Milan kaže kako od sina ne odustaje

'Upoznat sam s time da me je Severina tužila, a sudeći prema izjavi njezine odvjetnice Jadranke Sloković, Severina inzistira da se naš sin povjeri njoj na odgoj i čuvanje. Ja i dalje ostajem pri svojem dubokom uvjerenju da naš sin Aleksandar treba odrastati uz oba roditelja ravnopravno, a to je jedino moguće ako mi kao roditelji imamo jednaka roditeljska prava', rekao je Milan Popović za Večernji list.


Milan je za tužbu doznao preko svog odvjetničkog tima sastavljenog od triju zagrebačkih i jednog beogradskog odvjetnika, no nije upoznat i sa sadržajem tužbe.

Poznato je da je par sudu već podnio zahtjeve u kojima Severina traži da dijete živi s njom, da sud odluči o kontaktima djeteta i oca te traži alimentaciju za dijete, a on traži zajedničko skrbništvo, jer želi ravnopravno sudjelovati u odgoju svog sedamnaestomjesečnog sina.

Milan je pak za Gloriju izjavio kako već plaća alimentaciju od 10.000 eura mjesečno.