'TO NIJE BILA EMOTIVNA VEZA'

Milan opet šokira svojim izjavama o Severini

10.04.2014 u 09:19

Bionic
Reading

Milan Popović je u intervjuu za srpski Blic izjavio da je njegova veza sa Severinom bila 'roditeljska', nikako emotivna, te da je emotivna prestala biti sredinom 2011, a Aleksandar je tek tada začet

Milan Popović je u razgovoru još jednom dao do znanja da on i Severina uopće ne komuniciraju. 'Moram znati sve što se događa s našim sinom Aleksandrom, ali to je moguće samo ako roditelji komuniciraju. Još ne vidim kako ćemo se preko odvjetnika dogovoriti o tome hoće li Aleksandar ići u vrtić ili ne', izjavio je Popović za Blic i opet objasnio svoju vezu sa Severinom.


'S mog stajališta, to je bila roditeljska, nikako emotivna veza. Emotivna veza je prestala sredinom 2011. Aleksandar je tada tek začet', rekao je Popović objasnivši da maleni ima njegove usne te donji dio lica i kosu, a Severinine oči.

Prisjetio se i mladosti. 'Imao sam dvije, tri godine kada su se moji roditelji razveli, ali sam postao svjestan toga tek kada sam bio u sedmom razredu osnovne škole, kada sam odlučio da hoću sa tatom. U Švicarsku, kod oca, otišao sam 1985, odmah poslije vojske. Studirao sam preko dana, a noću vozio taksi. To je trajalo tri, četiri godine. A onda sam u taksiju upoznao sina suvlasnika firme Marc Rich', objasnio je Milan.