SEVERINA U ŠOKU

Milan je sinu nelegalno izradio srpsku putovnicu!

05.10.2013 u 11:31

Bionic
Reading

Severina je prije dva tjedna saznala da je Milan njihovom sinu Aleksandru nelegalno izradio srbijansku putovnicu - bez njezina znanja i bez njezine suglasnosti. 'To je bio dokaz da Milan svoje prijetnje nije izrekao samo u afektu, već ih je planirao i izvršiti', rekao je Severinin menadžer Tomica Petrović

MilanPopović je ne tako davno prijetio Severini da će joj se, ako ga ostavi, osvetiti, ocrniti je, uništiti joj karijeru, spominjao je slučaj Anđe Marić. 'Severina se zbog toga bojala da će Milan odvesti dijete izvan Hrvatske i da ga neće vratiti, i zato je tražila da on dijete viđa samo u njezinoj prisutnosti. Sada se pokazalo da je njezin strah bio opravdan, jer je prije dva tjedna saznala da je dao nelegalno izraditi putovnicu, bez njezina znanja', potvrdio je Tomica Petrović, Severinin menadžer, za tportal.hr

Putovnica, iz koje se vidi da ju je izdala Policijska uprava Pančevo, Severini je predana potkraj rujna, prije ročišta na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. Prema Petroviću, Milan ju je predao na nagovor svog odvjetnika.

Kako sada stvari stoje, sud je odredio privremenu mjeru da Milan može viđati sina svaki drugi tjedan i to isključivo u Hrvatskoj, čime je Severina bila zadovoljna, no ova putovnica nije bila tek mačji kašalj.


'Djetetova putovnica stvorila je uvjete da Milan može viđati sina bez nazočnosti Severine. Ona se ne protivi viđanju sina i oca, svjesna je da djetetu otac treba, samo ne želi da bude odveden. Demantira bilo kakve navode da je ikad dala suglasnost za vađenje srpske putovnice', rekao je Petrović i dodao da je Severina inače ročištem zadovoljna, kao i odlukom da Milan može viđati dijete.

Sljedeće ročište zakazano je za prosinac, a dotad Milan i dalje ima pravo viđati dijete vikendima, samo u Hrvatskoj.