KOMENTARI JE NE DIRAJU

Mia Begović otkriva tajnu svog dobrog izgleda

16.04.2013 u 08:00

  • +9

Poznate Hrvatice zanima što je novo u svijetu ljepote

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

Bionic
Reading

Ležernu kombinaciju na subotnjem događanju glumica Mia Begović začinila je tigrastim šalom za kojim, priznaje, ponekad posegne, no u ormaru, kaže, uglavnom ima crnu odjeću i na odijevanje ne troši previše vremena

'Moje jutarnje odijevanje je - što brže. Odijevam se onako kako se toga dana osjećam i jako malo vremena provodim pred ormarom. Ionako mi je manje-više sve crno, jednostavno nisam tip koji misli da taj segment mog života zahtijeva više od 15 minuta', rekla nam je Begović dodajući da je tajna njezina dobrog izgleda u minimalizmu, iako se, kaže, poigra i s tigrastim šalom.

Što se tiče vježbanja, kaže da to odrađuje kampanjski grozno, no kad se uhvati, onda vozi bicikl, ide na ples, pilates... ono što joj se u tom trenutku radi. Nema ništa protiv estetske kirurgije, no smatra da glumice to ne bi trebale raditi.


'Mislim da glumice ne bi trebale mijenjati konfiguraciju lica jer onda ostaju bez uloga. Dakle, ja moram moći igrati mame pa uskoro i bake za kojih desetak godina. Ako želim igrati takve uloge, moram izgledati kao netko tko ih može igrati', kaže Mia, dodajući da sama sebi najbolje izgleda kada ono što ima na sebi odgovara njezinu unutarnjem raspoloženju i na to pazi.

'Ponekad se obučem i molim se da me se ne primjećuje, a ponekad baš i ne, nego molim da me se primijeti', kaže Mia koju komentari ne diraju previše jer se drži one stare: 'Nije bitno što se priča, nego tko priča.'