NIJE ISTO BEZ NJE

Meryem Uzerli vraća se kao Hurem!

24.02.2014 u 17:00

Bionic
Reading

Publiku serije 'Sulejman Veličanstveni' očekuje veliko iznenađenje u finalnoj epizodi četvrte sezone. Naime, Meryem Uzerli, koja je nedavno na svijet donijela djevojčicu Laru, vraća se kao Hurem u popularnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni'

Tursko-njemačka glumica Meryem Uzerli napustila je snimanje veoma uspješne turske serije 'Sulejman Veličanstveni' u trećoj sezoni.

Premorena od snimanja koja su trajala danima, Meryem se bez riječi preselila u Njemačku, gdje se liječila od depresije i ubrzo doznala da je trudna, dok je publika bila šokirana što je više neće gledati u ulozi sultanije Hurem, koju je tako vjerno dočarala.

Na njeno mjesto došla je glumica Vahide Gordum koju je publika na kraju prihvatila, ali serija bez Meryem ipak nije ista.

Međutim, kako javljaju turski mediji ovih dana, Meryem se pomirila s produkcijom i prihvatila angažman u njihovoj novoj seriji, ali isto tako navodno je prihvatila i da se vrati u seriju 'Sulejman Veličanstveni' kao sultanija Hurem, i to u posljednjoj epizodi, pišu turski mediji.

'Publiku očekuje veliko iznenađenje jer će posljednje scene u seriji, koje se toliko iščekuju, uz Halita Ergenca odigrati upravo Meryem. U posljednjoj epizodi je planirano da se prikažu njihove smrti', rekao je izvor.