BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Melania Trump proslavila 49. rođendan u čipki i omiljenim cipelama

27.04.2019 u 18:43

Bionic
Reading

Japanski premijer Shinzo Abe u pratnji supruge Akie trenutno se nalazi na osmodnevnoj turneji Europom i Sjevernom Amerikom, a dolaskom u Bijelu kuću nazočili su privatnoj državničkoj večeri u društvu predsjedničkog para Trump na kojoj su istovremeno proslavili Melanijin 49. rođendan

Uvažene goste iz Japana u Bijeloj kući, prva dama Amerike Melania Trump dočekala je u formalnom izdanju kojim je dominirao laskavi model bijele haljine od čipke.

Rasprodanog statusa, spomenuta kreacija viđena na Melaniji djelo je poznate njujorške dizajnerice Lele Rose, a u prodaji se donedavno nalazila po cijeni nešto višoj od 11 tisuća kuna.

Ovu romantičnu haljinu ukrašenu čipkom, Melania je tradicionalno začinila omiljenim stiletto cipelama u sjajnoj, crvenoj boji čiji je prepoznatljiv izgled potplata ponovno dao do znanja kako je riječ o modelu s potpisom njezina omiljenog dizajnera obuće Christiana Louboutina.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na privatnoj večeri u Washingtonu, Melania je uz uvažene goste iz Japana proslavila 49. rođendan a povodom njega Bijela kuća odlučila ga je javno čestitati uz nespretan odabir fotografije koja je netom nakon objave na društvenim mrežama postala viralni hit.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju