NI KRIVA, NI DUŽNA

Za svoj rođendan Melania Trump postala viralni hit, a glavni 'krivac' je Bijela kuća

26.04.2019 u 21:11

Bionic
Reading

Povodom 49. rođendana prve dame Amerike, Bijela kuća odlučila je javno čestitati rođendan Melaniji Trump, no nespretan odabir fotografije, uz koju su joj poželjeli sve najbolje, ubrzo je završio kao meme hit na društvenim mrežama

Trebala je to biti sasvim uobičajena čestitka koju Bijela kuća objavljuje povodom rođendana američke prve dame, ovoga puta za 49. rođendan Melanije Trump, no sve se ubrzo pretvorilo u viralni hit, a photoshop na društvenim mrežama nije prestajao s radom.

Naime, Bijela kuća za rođendansku čestitku odabrala je poprilično čudnu fotografiju, onu snimljenu početkom ožujka, kada su se u Ovalnom uredu susreli Donald Trump i premijer Češke, Andrej Babiš.

Netko od okupljenih fotografa tada je snimio i ključnu fotografiju na kojoj Melania Trump sama sjedi na sofi, tijekom bilateralnog sastanka, dok oko nje fotografi i kamermani pokušavaju uhvatiti najbolji trenutak između predsjednika i premijera.

Fotografija je ubrzo inspirirala mnoge na društvenim mrežama pa nismo trebali čekati dugo da uz Melaniju 'sjedne' Vladimir Putin, pa čak i Donald Trump u potkošulji i donjem dijelu trenirke, s pizzom u ruci.

  • +6
Melania Trump i supruga češkog premijera Monika Babišova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uoči samog rođendana, baš kao i prošle godine, Donald Trump poslao je mail na mnoge adrese tražeći pomoć da se skupi čak milijun potpisa koji bi krasili rođendansku čestitku njegove supruge. U mailu je stajalo: 'Trebam vašu pomoć. Našoj fantastičnoj prvoj dami, Melaniji, rođendan je za koji dan, a ja želim napraviti nešto posebno za nju jer je ona meni posebna. Svi znamo da je Melania nevjerojatna supruga, majka i prva dama. Pomozite mi da joj pokažem koliko je Amerikanci vole!'