VJEČNE PRUGICE

Melania Trump nikad nije izgledala bolje: Zadivila još jednim nenadmašnim izdanjem

18.04.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Japanski premijer Shinzo Abe sa suprugom Akie nalazi se u službenom posjetu SAD-u te se susreo s predsjednikom Donaldom Trumpom, a kao i obično, u središtu je pozornosti bila njegova atraktivna supruga Melania

Radi se o šestom službenom susretu američkog predsjednika i japanskog premijera: ovaj put riječ je o dvodnevnom sastanku u ljetnoj rezidenciji američkog predsjednika Mar-a-Lago na Floridi.

Melanijin je modni stil ženstven i elegantan te, iako igra na klasiku, mudro bira kreacije koje imaju stilski odmak, a u nekoliko je prigoda pokazala kako voli vječitu modnu igru crnog i bijelog.

Svi su pogledi i ovoga puta pratili lijepu Melaniju koja je ostavila bez daha u naizgled jednostavnoj, ali nevjerojatno efektnoj kombinaciji crnih i bijelih pruga.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ženstvena haljina naglasila je vitku figuru zgodne Slovenke, a za ovu predivnu kreaciju zaslužna je poznata Carolina Herrera, dizajnerica venecuelanskih korijena.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Zanimljiva haljina A-kroja nadahnuta retro stilom košta vrtoglavih 3000 dolara, odnosno oko 18 tisuća kuna, a bila je pun pogodak za uvijek besprijekorno dotjeranu prvu damu Amerike koja svojim modnim kombinacijama ne daje povod za bilo kakve kritike.

Usprkos brojnim medijskim spekulacijama kako je brak Trumpovih u velikoj krizi zbog brojnih ljubavnih afera Donalda Trumpa, koje u posljednje vrijeme stalno izlaze na vidjelo, predsjednički par je izgledao dobre volje.

Nakon javnog sramoćenja koje joj je priuštio suprug zbog ljubavnih afera sa Stormy Daniels i Karen McDougal, Melania je, kako se pisalo, povukla znakovit potez. Iako je bilo zakazano da će zajedno, prvo u službenom helikopteru, a potom i službenim avionom Air Force One, otputovati iz Bijele kuće put Floride i resorta u Mar-a-Lagu, Melania je u zadnji tren promijenila plan. Čak i nekoliko minuta, koliko bi trajao let helikopterom, za nju je bilo previše da provede u blizini Trumpa, stoga je do baze, u kojoj je bio smješten zrakoplov, odlučila doći automobilom, izbjegavajući fotografe da ih ne snime zajedno.