ATRAKTIVNA SLOVENKA

Neočekivan modni odabir Melanije Trump pun je pogodak

10.04.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Pozvavši u Bijelu kuću skupinu učenika lokalnih srednjih škola, Melania je u ulozi domaćice uspjela ponovno modno briljirati

U Plavoj sobi Bijele kuće Melania je ugostila Trumpovu državnu tajnicu za obrazovanje Betsy DeVos te su o dnevnim aktivnostima imale priliku razgovarati s polaznicima lokalnih srednjih škola u Washingtonu.

Goste u predsjedničkoj rezidenciji prva dama Amerike dočekala je u casual izdanju odlučivši se za svijetlu, crveno-narančastu vestu s potpisom Ralpha Laurena, koju je uparila s narančastom verzijom omiljenih stiletto štikli Christiana Louboutina.

  • +16
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modelu veste od kašmira i štiklama upečatljive boje Melania je pridružila zanimljivu suknju od tamnog denima s trendovskim patentnim zatvaračem, simetričnim džepovima i kontrastnim šavovima. Spomenuta suknja djelo je luksuznog talijanskog brenda Agnona, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od sedam tisuća kuna.

Osim što je javnost iznenadila odabirom traper suknje, Melania je učinila značajan modni iskorak od tipičnih odabira klasičnih suknji olovka kroja, uskih hlača i haljina dužine midi koje preferira nositi u formalnim pojavljivanjima.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN