besprijekorna prva dama

Stajling Melanije Trump za čistu je peticu: Spojila damsku eleganciju i poslovni stil

03.10.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Melania Trump oduševila je modnim zaokretom. Nakon pencil suknji, strukiranih kaputa-haljina, retro haljina 'A' kroja i ozbiljnih odijela, prva dama je odlučila spojiti damsku eleganciju i poslovni stil, a ovo je rezultat

Američki predsjednik i prva dama imali su u Bijeloj kući visoke goste, a posjetili su ih tajlandski premijer Prayut Chan-o-cha i njegova supruga Naraporn Chan-o-cha. Uoči njihova dolaska predsjednički par je žrtvama stradalim u pucnjavi u Las Vegasu odao počast minutom šutnje. Trumpovi su premijerski par dočekali ispred rezidencije, a kako protokol nalaže, oboje su bili dotjerani od glave do pete.

Melania Trump plijenila je izgledom u atraktivnoj prošaranoj haljini od tvida s potpisom Alexandera McQueena.

Prekrasna haljina bez rukava, koja se od bokova širi u zvono, nije nešto što smo ranije viđali na prvoj dami, no ne možemo ne primijetiti kako joj ovaj kroj pristaje kao saliven.

Tvid se najčešće koristi za dizajniranje poslovnih jakni, vječnog komada koji spaja ženstvenost i sofisticiranost, a njegovu popularnost možemo zahvaliti neponovljivoj Coco Chanel koja ga je predstavila svijetu 1925. godine.

47-godišnja prva dama slovenskih korijena nije pogriješila što je odabrala haljinu od tvida za ovu priliku. Kreacije od tvida predstavljaju savršen spoj poslovnog stila i elegancije, a upravo je susret predsjednika Trumpa s tajlandskim premijerom idealna prilika za odabir ovakve haljine.

  • +9
Melania i Donald Trump dočekuju tajlandskog premijera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vječna ljubiteljica Christiana Louboutina i ovog je puta odabrala štikle s njegovim potpisom. Lijepa Melania je svoj damski stajling upotpunila žutim špic salonkama na petu od brušene kože, a svog jednostavnog stila i prirodnog looka ni ovog se puta nije željela odreći, tako da je njezin beauty tim izostavio nakit i teški make up.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN