modni promašaj

Melania podbacila: Zbog haljine ostala bez struka

05.06.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Melania Trump je slikana nakon tjedan dana izbivanja iz medija kako bi prisustvovala svečanoj ceremoniji u čast Abrahamu Lincolnu, a njezin modni odabir nije bio na razini zadatka i onakav na kakve smo navikli od nje. Prva dama uvijek je besprijekorno odjevena i točno zna koja joj odjeća najbolje pristaje, no čini se da su tračevi o bračnom brodolomu predsjedničkog para utjecali i na njezino odijevanje

Melania i Donald Trump prisustvovali su svečanosti u kazalištu Ford u Washingtonu kako bi odali počast predsjedniku Abrahamu Lincolnu i njegovim postignućima. Ovo je prvo pojavljivanje prve dame u javnosti otkako se predsjednički par vratio sa službenog međunarodnog putovanja.

Iako je poznata po istančanom modnom ukusu i uvijek besprijekornom stajlingu, prva dama ovoga puta nije dala svoj maksimum. Melania je odabrala dugačku svilenu haljinu u boji šampanjca modne kuće Monique Lhuillier te štikle Manola Blahnika u istoj nijansi.

Iako bivšoj manekenki sve što odjene stoji kao saliveno, 17.000 kuna vrijedna haljina s nabranim materijalom u obliku čvora na struku ipak nije najsretnije rješenje. Melania skupocjenom maksi haljinom nije istaknula svoje adute – struk i duge noge, kao što joj inače itekako polazi od ruke.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Umjesto pencil suknje i kostima s remenom, koji su njezin zaštitni znak, Melania je odabrala haljinu koja joj je učinila medvjeđu uslugu. Osim što je izgubila struk, cijelo vrijeme joj je zapinjala za potpetice te ju je prva dama morala pridržavati tijekom cijele ceremonije.

Vjerna neutralnim bojama i neupečatljivom make upu, Melania ni ovoga puta nije nosila nakit, dok je kosu već tradicionalno odlučila raspustiti u lagane valove.