NENAJAVLJENO POJAVLJIVANJE

Meghan Markle želi pokazati skromniju stranu: Izlazak u poderanim trapericama iz H&M-a

19.01.2019 u 15:00

Bionic
Reading

Novopečena britanska vojvotkinja pojavila se nenajavljeno u javnosti – i to u prilično zanimljivom stajlingu. Meghan Markle za ručak u restoranu s direktorom komunikacija Kensingtonske palače Christianom Jonesom odabrala je neočekivano ležeran stajling

Iako je u protekloj godini potrošila vrtoglav iznos za odjeću, procjenjuje se čak 3,6 milijuna kuna, Meghan Markle, za razliku od svoje šogorice i buduće britanske kraljice Kate Middleton u rijetkim je prigodama svoje skupe stajlinge 'razbijala' jeftinim komadima odjeće.

Ljubiteljica luksuznih modnih brendova, tek je tu i tamo pojavila u komadima švedskog modnog lanca &Other Stories ili pak američkom J.Crewu koji baš i ne spada u najjeftiniji brend ulične mode.

MODNA IKONA DANAŠNJICE

Meghan Markle modno ne griješi, a ovo su njezina najbolja izdanja

Pogledaj galeriju

No budući da britanski mediji pomno prate svaki njezin korak i seciraju garderobu, a medeni mjesec sa sedmom silom je završio, pa je sve češće suočena s kritikama, lijepa Amerikanka posegnula je dobro prokušanom metodom svoje šogorice i prigrlila jeftinije komade odjeće.

Prvo se pojavila prije nekoliko dana u javnosti u Armanijevom kaputu ispod kojeg je nosila haljinu iz linije za buduće mame švedskog modnog diva H&M-a čija cijena iznosi oko 200 kuna.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je tog istog dana navečer zablistala u večernjoj haljini svog dobrog prijatelja, dizajnera Rolanda Moureta, čija cijena iznosi 36.000 kuna, za radni ručak odabrala je opet jedan jeftin komad.

  • +20
Meghan Markle u haljini od od 36.000 kuna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan je pri izlasku iz restorana snimljena u trapericama boyfriend kroja koje su poderane na koljenima, a riječ je o modelu, također iz linije za buduće mame s potpisom H&M-a, a cijena im iznosi oko 250 kuna na sniženju.

Uz podvrnute traperice nosila je štikle u nude nijansi od brušene kože s potpisom Stuarta Weitzmana i veliku torbu londonskog brenda Mulberry koju već nosi godinama. Look je zaokružila tamno plavim military kaputom koji je prekrio trbuščić i sunčanima naočalama, klasičnim zlatnim Ray-Ban avijatoricama.