KALIFORNIJSKI ŠIK

Meghan Markle uspješno krši kraljevska pravila

10.01.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Meghan Markle, zaručnica princa Harryja za kojeg će se udati u svibnju ove godine, podijelila je britansku javnost svojim modnim odabirima. I dok jedni hvale njezin šarmantni kalifornijski stil, drugi joj pak zamijeraju kršenje strogih pravila kraljevskog dvora

Bez obzira na sve, lijepa će Amerikanka donijeti živost na dvor, a već sad je mnogi proglašavaju jedinom pravom modnom konkurenticom Kate Middleton koja uživa status velike modne ikone u Britaniji, ali i šire.

Kalifornijski šik 36-godišnjoj glumici rođenoj u SAD jako dobro pristaje, slažu se mnogi!

Iako su joj prigovarali zbog odabira smjele haljine za prve zaručničke fotografije budući da je gornji dio kreacije bio izrađen od prozirne tkanine što je zabranjeno kraljevskim protokolom, atraktivnu Amerikanku to nimalo ne zabrinjava. 

  • +18
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Princ Harry i njegova zgodna zaručnica, zvijezda TV serije 'Suits', izazvali su pravu pomutnju prilikom gostovanja u jednoj radijskog emisiji u južnom dijelu Londona, Brixtonu, što je bio njihov drugi službeni zajednički zadatak. Dakako, s velikim se zanimanjem pratilo što će odjenuti neodoljiva Meghan koja se ovoga puta pojavila u prekrasnom sivom kaputu kanadskog brenda Smythe, crnim hlačama s potpisom Burberryja i salonke Sarah Flint.

Kosu je podignula u opuštenu pundžu s nekoliko pramenova koji su uokvirili njezine lijepo lice. Za razliku od svoje buduće šogorice koja preferira stroge varijante podignute kose, Meghan se odlučila za tzv. messy bun, ležernu pundžu s nekoliko izvučenih pramenova.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Pomalo strogi look u sivom, šarmantno je u svom stilu osvježila mladenačkom frizurom kakvu obožavaju i slavne fashionistice poput Kendall Jenner ili Gigi Hadid. Bez puno šminke, Meghan je sve ponovno očarala.

Budući da sve što nosi Meghan vrlo brzo doživljava Meghan efekt niti ne sumnjamo kako će i ova frizura vrlo brzo postati novi hit.