elegantno i trendi

Odjevni komadi koji pričaju priču: Meghan Markle opet ima stajling za pet

09.01.2018 u 19:17

Bionic
Reading

Iako još nije postala vojvotkinja, Meghan Markle definitivno je modna ikona broj jedan ove sezone. Udobnim, a istovremeno vrlo elegantnim outfitom koji je izabrala za posjet radijskoj postaji u Londonu u društvu svog zaručnika princa Harryja, lijepa crnka pokazala je kako ne zna za pogreške

Novopečeni zaručnici princ Harry i Meghan Marke u utorak su odradili svoj drugi službeni kraljevski angažman, kada su posjetili popularnu radijsku postaju mladih Reprezent koja se nalazi u Brixtonu, južnom dijelu Londona.

Kao i protekla dva mjeseca i ovoga puta lijepa Amerikanka uspjela je oduševiti prikladnim stajlingom. 

U dugom svijetlo sivom kaputu kanadskog brenda Smythe, koji je postao neizostavna karika u njezinoj garderobi, buduća supruga princa Harryja nije mogla proći nezamijećeno. 

  • +23
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz to je kombinirala sivi šal od kašmira marke Jigsaw, koji je pak zanimljiva poveznica s Meghaninom budućom šogoricom. Podsjetimo, nakon diplome Kate Middleton radila je upravo za taj brend kao asistent u prodaji.

Klasične modele koji odišu elegancijom Meghan je ovoga puta sjajno ukomponirala s trendovima.

Nosila je Burberry crne hlače zvonolikog kroja i crnu bluzu, dok je struk dodatno naglasila tankim i decentnim remenom.  Sve je zaokružila i prikladnim cipelama, crnim salonkama popularne dizajnerice Sarah Flint čije modele rado biraju razne holivudske ljepotice poput Cindy Crawford, Amal Clooney, Blake Lively i Jessice Albe.

Svoje bujnu crnu kosu Meghan je ovoga puta podigla u ležernu nisku pandžu što se pokazalo sjajnim odabirom obzirom da je posjet bio opuštenijeg karaktera.

Zaručnici su kao i svaki put do sada dočekani s ovacijama što je iznimno razveselilo Meghan, koja je u jednom trenutku skoro zaplakala od sreće. 

Sudeći po prijašnjim iskustvima kada je outfit bivše glumice rasporodan u rekordnom roku, modni stručnjaci već najavljuju velik interes i za spomenutim komadima koje je Meghan prošetala. 

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia