POSTALA ŠTEDLJIVA

Meghan Markle ugledala se na Kate Middleton i reciklirala stajling od glave do pete

22.10.2018 u 10:51

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle nastavljaju s velikom 16-dnevnom turnejom po Australiji i Novom Zelandu, a šestog i sedmog dana svog boravka na najudaljenijem kontinentu kraljevski bračni par obavio je dvije službene dužnosti - prisustvovali su otvaranju Invictus Games, a idućeg dana uživali su u posjetu Fraserovu otoku, koji je 1992. godine upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Australiji i Oceaniji

Poput šogorice Kate Middleton, lijepa vojvotkinja od Sussexa ne može odoljeti navici modnog recikliranja. Ove subote na svečanom ručku organiziranim u čast otvaranja novog izdanja Invictus Games 37-godišnja Meghan Markle uočena je u kombinaciji crnih traperica skinny kroja i dolčevite kakvu je nosila ranije prošlog tjedna.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Već viđenim odjevnim komadima Meghan je pridružila torbicu brenda Orton, kakvu je imala priliku nositi u travnju, a u prodaji se nalazi po cijeni od 1300 kuna. Cjelokupno izdanje upotpunila je bijelim sakoom s crnim prugicama s potpisom kalifornijskog brenda L'Agence, a zaokružila omiljenim salonkama Aquazzura s detaljem mašne na peti.

Spomenute cipele, čija cijena iznosi četiri tisuće kuna, imala je priliku nositi na nekoliko formalnih događanja, uključujući prvi solo angažman prošlog mjeseca, kada je posjetila Kraljevsku akademiju umjetnosti u Londonu.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dogovoreno pojavljivanje na biciklističkoj utrci idućeg dana Meghan je odlučila propustiti, a njezin suprug, britanski princ Harry obavijestio je natjecatelje prilikom podjele medalja kako se njegova supruga 'trenutno odmara jer trudnoća ima svoje zahtjeve'.

Novi tjedan kraljevski bračni par započeo je posjetom najdužem pješčanom otoku na svijetu, smještenim uz istočnu obalu Australije. U ljepotama Fraserova otoka Meghan i Harry uživali su u društvu premijerke Queenslanda Annastacije Palaszczuk i lokalnog stanovništva.

Držeći se za trbuh, novopečena trudnica u britanskoj kraljevskoj obitelji za razgledavanje pitoresknog otoka zablistala je u idealnom ljetnom izdanju.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljiva prugasta haljina od lana, koju potpisuje ekološki osviješten brend Reformation, ističe se detaljem trake oko struka, tankih naramenica i decentnih gumba koji su pridržavali prorez u donjem dijelu kreacije, a Meghan ju je stilizirala crnim sunčanim naočalama dizajnerice Karen Walker i smeđim sandalama u formi rimljanki – djelom njujorške dizajnerice Sarah Flint.

Da je velika ljubiteljica haljina s prugastim uzorkom, Meghan je dokazala prošloga petka prilikom posjeta poznatoj plaži Bondi u Sydneyju.

  • +21
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tada je impresionirala javnost pojavom u dugoj prugastoj haljini s potpisom australskog dizajnera Martina Granta, čija je cijena oko 10 tisuća kuna.