DOJMOVI UZVANIKA

Mateši se na Petrinom vjenčanju svidio nastup Alicije Keys

28.08.2011 u 11:03

Bionic
Reading

'Bilo je zbilja sjajno. Za večeru je bio zadužen jedan od najvećih svjetskih šefova, Alain Ducasse. Najdraži dio večeri meni je bio nastup Alicije Keys', ispričao je svoje dojmove sa svečane večere Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, koji je pozvan na glamurozno vjenčanje Petre Ecclestone i Jamesa Stunta, piše Večernji list

Večera je bila uvertira u trodnevno svadbeno slavlje Petre Ecclestone i Jamesa Stunta koji su ozakonili petogodišnju vezu, piše Večernji list.

'Bili smo za stolom s Petrom i Jamesom, Tamarom, Berniejem, koji je došao bez djevojke, i Slavicom', kaže Mateša opisujući atmosferu na večeri ugodnom i nimalo uštogljenom.

'Alicia je bila fenomenalna, sve je rasplesala. S večere sam otišao u dva sata u noći, dok su mladenci i društvo još ostali', kaže Mateša, dodajući da je Petrina mama Slavica bila jako uzbuđena.

U subotu u 18 sati održano je vjenčanje, nakon toga je po protokolu uslijedio kratki prijem pa večera u dvorcu u kojem se slavio Petrin ulazak u bračne vode s Jamesom Stuntom, koji je noć prije dijelio isti hotel, ali ne i sobu sa zaručnicom.

Luksuzna proslava vjenčanja u Italiji, koja je počela u petak, nastavlja se do ponedjeljka. Petra Ecclestone se do dvorca Odescalchi, koji su ona i James Stunt (28) izabrali kao idealnu lokaciju za vjenčanje, vozila u Rolls Royceu. Za volanom je bio bivši vozač Formule 1 Jean Alesi (47), a Bernie je sjedio s kćeri na stražnjem sjedištu.

Petra je imala bajkovitu bijelu vjenčanicu Vere Wang i raspuštenu kosu te dijamantnu tijaru i naušnice. Mladenkina sestra Tamara (27), kuma na vjenčanju, odjenula je asimetričnu sivu haljinu, dok je mama Slavica (53) blistala u haljini boje zlata.

Inače, u istom dvorcu vjenčali su se Tom Cruise i Katie Holmes.

Istodobno s vjenčanjem Petre Ecclestone, na jugu Italije udala se i Sofia Coppola (40) za pjevača Thomasa Marsa.