PRISTAJU SVIMA

Maštate o novoj frizuri, ali nemate hrabrosti? Isprobajte šiške kakve sjajno nosi Anne Hathaway

28.10.2022 u 14:19

Bionic
Reading

Oskarovka Anne Hathaway jednostavno zna kako nositi šiške, a njezina najnovija frizura savršena je inspiracija za sve koji ih žele isprobati

Bilo da se radi o punim šiškama, stiliziranim na stranu, raščupanim ili u obliku zavjese, zvijezda filma ‘Vrag nosi Pradu’ zna kako ih nositi.

  • +2
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Lev Radin/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon frizure iz 60-ih inspirirane Jean Shrimpton, Hathaway je pokazala svoje pune šiške na crvenom tepihu ranije ovog tjedna.

Šiške na 39- godišnjoj glumici iznimno su elegantne i stvaraju vještu mješavinu prozračne i voluminozne frizure i zavjesa šiški. Bez problema uokviruje njezino lice i pružaju potrebnu teksturu s nježnim, razbarušenim valovima na krajevima.

‘Anne se nikada ne boji isprobati neki novi izgled i ona je razlog zašto ne mislim da frizura ovisi o obliku lica’, istaknuo je njezin frizerski stilst Luke Hersheson

Anne Hathaway i Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Razmišljate li o šišanju šiški? Ako je tako zajedno sa svojim frizerom trebali biste pronaći pravi oblik za vas i oblik vašeg lica. Također biste trebali znati kako pravilno oblikovati šiške jer su nedvojbeno zahtjevnije za održavanje od slojevito ošišane kose. Uzmite okruglu četku i podignite šiške preko nje dok ih sušite odozgo kako ne bi izgledale ravno i kako biste osigurali optimalan volumen.