dobro odabrani komadi

Nema šanse da ovom stajlingu nađete manu: Anne Hathaway u traperu od glave do pete oličenje je elegancije

14.10.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Dvostruki traper stajling ne mora biti isključivo ležeran. Samo pitajte Anne Hathaway, koja je svom stilu 'djevojke iz susjedstva' ovog tjedna dala pravu dozu njujurškog glamura. Glumica trenutno promovira svoj novi film 'Armageddon Time' i pri tome servira nezaboravne stajlinge

Glumica Anne Hathaway, koja je trenutno na promotivnom putovanju za svoj film 'Armageddon Time', odabrala je traperice širokih nogavica i odgovarajuću krojeni sako oversized kroja i pri tome pokazala kako se traper na traper itekako može dobro slagati. Ove sjajne modne komade pronašla je u kolekciji Resort 2023 Nili Lotana, a ikako je nosila 'samo' traperice Anne je, od vrhova njezinih Gianvito Rossi salonki do vrha njezinog trendi oversized sako, bila modna slika besprijekorno elegantnog izgleda.

No, to nije bilo sve. U kombinaciju je ubacila i crop top, tako poželjan komad posljednjih nekoliko sezona. I za kraj, našla se tu i crna torbica s dojmljivim zlatnim lancem koja dolazi uz modnog ateljea Victorije Beckham.

  • +3
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Ova nevjerojatno jednostavan, a tako efektan stajling samo je jedan u nizu odličnih modnih kombinacija koje je Anne servirala u posljednje vrijeme.

Samo ovaj tjedan smo je vidjeli u moćnom sakou Christophera Johna Rogersa, u Valentino couture od glave do pete i neonsko žutoj kreaciji s otvorenim ramenima omiljenog londonskog brenda svake party djevojke, David Kome.

  • +2
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Lev Radin/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Možda Annein nedavni nastup na Tjednu mode u New Yorku, kada je sjedila u prvom redu za vrijeme Michael Kors revije, noseći odjeću koja je mogla biti preuzeta ravno iz njezine garderobe iz filma 'Vrag nosi Pradu', nije bila slučajnost. Lijepa glumica sve više izgleda kao žena koja je spremna prihvatiti poglavlje razigranijeg modnog stila i to joj tako dobro pristaje.

  • +6
Oversized sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije