GLAMUROZNO IZDANJE

Haljina i čizme koje se pamte: Nikad ljepša Anne Hathaway ima ludo dobar stajling

13.10.2022 u 13:09

Bionic
Reading

‘Armaggedon Time’ povijesna je drama s oskarovkom Anne Hathaway u glavnoj ulozi, a na crvenom tepihu njezine svečane premijere u New Yorku 39- godišnja glumica zablistala je u svakom smislu

Otkako je preuzeo funkciju kreativnog direktora modne kuće Valentino, talijanski dizajner Pierpaolo Piccioli ne prestaje oduševljavati ljubitelje mode svojom vizijom za talijanski brend. Njegove kreacije obožavaju nositi dame s holivudske A-liste poput Anne Hathaway.

Upravo je u kreaciji s potpisom modne kuće Valentino 39- godišnja glumica ukrala svu pozornost pojavom na svečanoj premijeri svog novog filmskog projekta u New Yorku.

  • +2
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Lev Radin/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin odabir činila je blještava haljina midi dužine ukrašena velikim perlama, a ovaj efektan detalj krasio je i čizme s mijaturnom kitten petom čime je zvijezda filma 'Vrag nosi Pradu' u potpunosti iskopirala look viđen na modnoj pisti.

Ovaj blještavi komplet svoju premijeru imao je na reviji održanoj ranije ovog ljeta na španjolskim stubama u Rimu, u sklopu predstavljanja haute couture kolekcije za aktualnu sezonu, a na njoj se kao velika obožavateljica i ambasadorica brenda Valentino očekivano pojavila i Hathaway.

  • +3
Poznate dame u kreacijama Valentina Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia