modni uzor

Anne Hathaway u jednom od najvećih trendova sezone: Ove hlače su ultimativni hit, a njezina kombinacija je stvorena za kopiranje

24.10.2022 u 10:23

Bionic
Reading

Glumica Anne Hathaway uvijek je malo ispred trendova, a sada pokazuje kako će se cargo traperice širokih nogavica nositi 2023. godine. Ovo je stajling koji ćete tako rado kopirati

Anne Hathaway rijetko nosi traperice, ali kada to napravi to učini vrhunski. Kada je riječ o trapericama, uvijek bira stajlinge i siluete koje nisu popularne samo u aktualnoj sezoni, već i u nadolazećim mjesecima. Glumica je to nedavno dokazala modnom kombinacijom koju je pokazala u zračnoj luci u Los Angelesu i dokazala se kao jedna od moćnijih i inspirativnijih žena u Hollywoodu.

Nekoliko sati ranije, oskarovka se pojavila se u spektakularnoj haljini golih leđa iz nove kolekcije Ralpha Laurena za proljeće/ljeto 2023. Ali njezine lepršave traper cargo hlače, koje će biti posebno dominantan trend u nadolazećoj godini, doista su odjevni komad koji zaslužuje svoje mjesto u ormaru.

Kako nositi lepršave cargo traperice u stilu Anne Hathaway?

Zvijezda filma 'Vrag nosi Pradu' bila je jedna od prvih koja je nosila kolekcije proljeće/ljeto 2023. ravno s modne piste tijekom prošlog Tjedna mode. Prvo je na reviji Michael Korsa oduševila u kombinaciji koja je uključivala smeđu jaknu, model koji je neodoljivo podsjećao na nešto što bi odjenuo njezin filmski lik Andy Sachs. Nedugo nakon toga na zabavi je odjenula crvenu pletenu haljinu s resama istog brenda.

  • +4
Cargo hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kao jedna od slavnih osoba koje su osigurale svoje mjesto u prvom redu na modnoj pisti, Anne Hathaway jako dobro zna što dolazi u modu sljedeće godine. Točnije, odabrane komade već ima u svom ormaru, a ove sezone to su cargo traperice koje nesumnjivo dominiraju kolekcijama za iduću godinu.

Cargo traperice su it-komad za proljeće/ljeto 2023

Na Tjednu mode u Parizu, Givenchy je pokazao cargo traperice inspirirane modom iz 2000-ima s bočnim džepovima u kombinaciji s kratkom majicom i bež sakoom. Coperni ih je upario s elegantnim prslukom bez košulje ispod, a Diesel ih je stilizirao u apsolutnom traper izgledu na Milanskom tjednu mode.

Anne Hathaway odlučila se za elegantniju varijantu: crveni sako je odjenula preko upečatljive ružičaste košulje, dodala velike sunčane naočale, maramu zavezan na čvor i Gucci torbu. Nema sumnje, svestrana i stilski osviještena kombinacija koja pruža sjajnu inspiraciju za novu sezonu.

Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia