NISU SKUPA, ALI...

Marta Žegura i Frane Perišin opet pozirali zajedno

07.11.2014 u 14:58

Bionic
Reading

Iako su u prosincu prošle godine glumac Frane Perišin i njegova 23 godine mlađa partnerica Marta Žegura odlučili krenuti svaki svojim putem, u posljednjih ih se nekoliko mjeseci sve češće može vidjeti zajedno

Tako je bilo i sinoć kada je Marta stigla na premijeru predstave 'Prava stvar' u Maloj sceni u kojoj Frane glumi. Zajedno su rado i pozirali, a sa zajedničkim prijateljima uživali na zabavi nakon premijere.

Njihova ljubavna priča započela je početkom 2012., a u siječnju 2013. postali su roditelji malenog dječaka. Krajem godine odlučili su krenuti svaki svojim putem. Tada je i Frane priznao kako se razišao s bivšom voditeljicom i asistentica kostimografije u ZKM-u.

'Među nama je nekoliko mjeseci tinjala neizvjesnost. Velik je razlog i moja odsutnost zbog posla mjesec i pol dana, nakon čega bih se vratio u Zagreb snimiti neke scene. Tada ne bih vidio Andru, potom bih se vraćao u Dubrovnik. Ne volim kad sam iscrpljen od posla i kad me se kritizira. Zarez po zarez, riječ po riječ dovode do određenog nezadovoljstva, koje, naglašavam, između mene i Marte i mene nikad nije eskaliralo jer mi i dalje najnormalnije svakodnevno komuniciramo. Ipak, poslije Božića spakirao sam kovčege i otišao. Da ne bi došlo do nekih pogrešnih riječi, ali hvala Bogu do toga nije došlo, vratio sam se u svoj prostor, blizu mora, gdje sam kod kuće', rekao je tada Frane za Story.

Unatoč svemu, zgodna 31-godišnja Zagrepčanka i 54-godišnja zvijezda serije 'Vatre ivanjske' ovo su ljeto proveli zajedno. Snimljeni su kako uživaju u obiteljskoj atmosferi tijekom kupanja u Cavtatu, kada su boravili u Franinoj obiteljskoj kući. 'Lijepo nam je, pametnome dosta', kratko je rekao tada Frane. Često ih se može vidjeti i tijekom šetnje Zagrebom, kao i uživanja sa sinčićem u parku u Dalmatinskoj ulici.