ZAOBILAZNIM PUTEM DO CILJA

Mars u Ribama povećava ranjivost, a najviše se trebaju paziti Blizanci, Strijelci i Djevice

17.11.2018 u 08:11

Bionic
Reading

Krupna astrološka novost: od 15. studenog do 31. prosinca Mars će prolaziti Ribama nakon 'cijele vječnosti' u Vodenjaku

Ne samo što će planet akcije i borbe sada dobiti biljeg Riba, nego će se i njegovi odnosi prema znakovima stubokom promijeniti. Rakovi, Škorpioni, Bikovi i Jarci bit će povlašteni, dok će Blizanci, Strijelci i Djevice biti u povećanoj opasnosti od ozljeda, upala, sukoba i iscrpljivanja.

Dok je Mars u Ribama, ranjivost je povećana. Svi će morati više paziti na sebe u zdravstvenom i pravnom smislu. Prvi opasan datum za cijeli zodijak nastupa već 19. studenog, kad Mars dolazi u kvadrat s Jupiterom. Mogli biste otići predaleko, preuzeti nerazumne rizike i zamjeriti se jačemu.

Mars je u Ribama nervozan i pritajen. Više se služi spletkama i zaobilaznicama, nego udarcima i prodorima. Ako ste inače miroljubivi, sad ćete se savršeno uklopiti u okruženje. Tko je sklon kavgi, postat će pitomiji ili će ga okolnosti pripitomiti protiv njegove volje. Bit će lakše ostvariti cilj lukavošću, taktiziranjem i pregovorima nego silom.

Budući da Ribe (uglavnom) nisu fizički agresivan znak, kad je Mars u njemu - veća je opasnost od pasivne agresije. Kad se osjetite oštećeni ili uvrijeđeni, mogli biste naći indirektan put izražavanja svog prosvjeda i otpora, primjerice šutnjom ili ignoriranjem.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo je odličan planetarni položaj za kreativan rad, meditaciju, opuštanje i iscjeljivanje. Imat ćete bujniju maštu i oštriju percepciju, ali ćete se slabije koncentrirati na zadatke.

Manje stabilni pojedinci pretjerano će sanjariti, opijati se i prejedati. Držite sami sebe na oku u blagdanskom razdoblju i klonite se pretjerivanja s jelom i pićem.