UVIJEK LIJEPA

Margareta Mađerić proslavila rođendan novom frizurom

04.07.2013 u 21:44

Margareta Mađerić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Margareta Mađerić

Bionic
Reading

Margareta Mađerić, zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, ovih je dana imala dvostruki razlog za slavlje. Skupa sa suprugom Lukom Mađerićem, odvjetnikom i stručnjakom za ljudska prava, koji je, otkriva Margareta, također sudjelovao u pregovorima da Hrvatska postane punopravna članica EU, na središnjem gradskom trgu u nedjelju je nazdravila tom svečanom trenutku

Ta im je noć bila, otkriva Mađerić, posebna i emotivna, čije će slike još dugo nositi u sjećanju, a supružnike Mađerić, kako doznajemo, svečarsko raspoloženje nije napuštalo ni narednih dana. U utorak, 2. srpnja, Margareta je proslavila 37. rođendan. Sama sebi darovala je posjet frizeru.

'Na ženi ću prvo primjetiti lijepu i njegovanu kosu, a osobno ću se osjećati dobro ako mi je kosa čista, a frizura lijepa. Na frizuru ću paziti više nego na haljinu', priznala nam je mlada ekonomistica zadovoljna nakon što je izašla iz zagrebačkog salona Opium.

'Valovi u kosi za mene su nešto novo. Kosa mi je bojana i teška, a sad mi izgleda njegovano i zdravo. Oduševljena sam ovom promjenom, a u Opiumu su mi dali i nekoliko zdravih savjeta kako kosu održavati lijepom i tijekom ljetnih mjeseci', doznali smo od Margarete koja je u Opium stigla skupa sa sestrom Anom Kostec, tajnicom predsjednika HDZ-a, dok je rođendan proslavila u zagrebačkom restoranu Korčula, uživajući u ribljim specijalitetima sa suprugom Lukom.

Takav scenarij proslave rođendana je bio moguć, otkriva Margareta, samo zato jer su im djeca šestogodišnja kći Luna i četverogodišnji sin Roko za to vrijeme već bili na moru. Do obiteljskog okupljanja i zajedničkog ljetovanja na otoku Pašmanu proći će, doznajemo, još mjesec dana.