PUKLA LJUBAV

Marc Jacobs više ne želi slavne na svojim revijama

11.02.2010 u 07:14

Bionic
Reading

Je li došao kraj ljubavi između mode i slavnih? Marc Jacobs objavio je, naime, da više ne želi zvijezde u prvom redu svojih modnih revija

Brojne zvijezde poput Victorije Beckham, Lady Gaga i Pereza Hiltona dosad su bile omiljena publika u prvom redu na modnim revijama omiljenog američkog dizajnera Marca Jacobsa. No odsad će velika imena biti nepoželjna uz modnu pistu. Marc Jacobs odlučio je da na svoju reviju na predstojećem Tjednu mode u New Yorku neće pozvati nikakve celebrityje.

Jacobs je već zadnjih nekoliko sezona pomalo smanjivao broj celebrityja u prvim redovima, a ove godine odlučio je u potpunosti prestati s tom praksom koja je inače vrlo uobičajena u svijetu mode. Dizajneri se uglavnom očajnički otimaju za slavnima i pokušavaju ih na razne načine dovesti pred modnu pistu, za što su spremni i dobro platiti budući da velika imena privlače pažnju medija.

'Više me ne zanimaju slavni, kao što je to prije bio slučaj. To je dosadno', rekao je Jacobs. Hoće li to postati novi trend te hoće li moda napokon biti glavna zvijezda večeri na revijama ili tek Jacobsov hir kratka daha, ostaje za vidjeti.