KRAJ IDILE

Marc Anthony izbacio djevojku iz kuće

28.04.2013 u 18:03

Bionic
Reading

Pjevač i bivši suprug Jennifer Lopez, posvađao se s mlađahnom odabranicom Chloe Green, kćeri vlasnika Topshopa, te joj je naredio da se iseli iz njegove vile u Miamiju

Zbog veze s Marcom Anthonyjem (44), Chloe Green (22) se prije dva tjedna preselila iz Londona u njegov dom u Miamiju. Par je u vezi bio dva i pol mjeseca, a nedavno su se pojavili na svadbi Chloeine rođakinje, gdje su cijele večeri izmjenjivali nježnosti. Njihova idila je kratko trajala.

'Počelo mu je smetati što je Chloe samo tri godine starija od njegove najstarije kćeri Ariane. Smatra da je ovako najbolje jer je ne želi poslije povrijediti', otkrio je izvor blizak pjevaču.

To se ubrzo ispostavilo kao istina, budući da je bivši suprug Jennifer Lopez prekinuo s mlađahnom Chloe. Posvađali su se te je naredio bogatoj nasljednici da se iseli.
Svojim ishitrenim i arogantnim ponašanjem pjevač je razljutio njezina oca, milijardera i vlasnika Topshopa Philipa Greena (61). Iako se poznaju godinama, Britanac mu je rekao da je s njihovim prijateljstvom zauvijek gotovo.

Kako bi što prije preboljela Marca, ali i poniženje izbacivanja iz vile, Britanka je s prijateljicama otputovala na odmor na nepoznatu lokaciju.